STEAUA – DINAMO LIVE. Scandal URIAŞ la DINAMO, şeful clubului îşi suspectează jucătorii de BLAT

STEAUA - DINAMO LIVE. Cu doar câteva zile înainte de derby-ul Steaua - Dinamo, preşedintele clubului din Ştefan cel Mare, Constantin Anghelache, a tensionat atmosfera în rândul propriei grupări, publicând un editorial acuzator la adresa jucătorilor şi a antrenorului Flavius Stoican.

27 feb. 2014, 12:24
STEAUA – DINAMO LIVE. Scandal URIAŞ la DINAMO, şeful clubului îşi suspectează jucătorii de BLAT

STEAUA – DINAMO LIVE. Dinamo a pierdut primul meci oficial jucat în acest sezon, 1-2 acasă, cu Viitorul Constanţa, după ce a condus cu 1-0, iar preşedintele clubului, Constantin Anghelache, nu pare să fi trecut peste acest eşec, deşi se apropie marele derby cu Steaua.

Anghelache a publicat în ziarul Ring un editorial necruţător la adresa antrenorului principal, Flavius Stoican, şi a jucătorilor alb-roşii.

„Din păcate, nu s-a înţeles faptul că cel mai important joc este cel pe care îl dispuţi imediat. Aşa se face, dacă analizezi jocul, că, după o deschidere rapidă a scorului, echipa, şi nu numai ea, a trecut în lumea „viselor frumoase”.

Acest joc a mai arătat şi cât de importante sînt profesionalismul şi inspiraţia de pe margine. La acest punct nu doresc să elaborez, dar pot să subliniez că schimbările se efectuează pentru a consolida jocul şi rezultatul. Se poate vedea cu ochiul liber că duminică nu s-a întîmplat astfel, ci dimpotrivă…„, l-a atacat Anghelache, pe Flavius Stoican.

Mai mult, Anghelache îşi suspectează de blat propria echipă: „Mai am o mare nedumerire asupra căreia îi rog pe toţi cei care au o privire mai amplă să mă ajute… Cum se face că Viitorul este singura echipă din campionat pe care „cîinii roşii” nu au învins-o?! Mai neclară mi se pare şi piesa în două acte în care Dinamo pierde, aproape identic, partidele jucate acasă?!

Mi-ar fi de mare ajutor o explicaţie precisă, nu intuită, care mi s-ar da. Mai fac două precizări, nu pentru a mă disculpa, ci pentru a clarifica. Prima, la Dinamo nu a fost transferat, în sau din, nici un jucător fără acordul antrenorului în exerciţiu şi, de multe ori, al mai multor sfătuitori de profesie”.

Atacul lui Anghelache ar putea fi o încercare a acestuia de a-l discredita pe antrenorul Flavius Stoican, presa sportivă speculând zilele acestea ideea că Răzvan Lucescu ar fi dorit de conducere pe banca lui Dinamo.