STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: MM Stoica a făcut anunţul înainte de derby. E vorba de bani mai mulţi

STEAUA - DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FCSB-ului, în sezonul trecut, Marko Momcilovic, a fost recompensat pentru evoluțiile sale constante din ultima perioadă.

23 sept. 2017, 15:18
STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: MM Stoica a făcut anunţul înainte de derby. E vorba de bani mai mulţi

UPDATE: STEAUA DINAMO 2017 LIVE STREAMING DIGI SPORT: 0-0. FCSB-DINAMO LIVE VIDEO DOLCE TELEKOM. 

Min. 31: GOOOL, STEAUA – DINAMO 1-0, Momcilovici deschide scorul pentru FCSB, pasă bună Denis Man.

Echipele de start:

FCSB: Niță – R. Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici – Nedelcu, Popescu – Man, Budescu, Fl. Coman – Alibec
Rezerve: Stăncioiu – Larie, Fl. Tănase, Gnohere, J. Morais, Enache, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Mahlangu, Anton – Hanca, Nascimento, Salomao – Nemec
Rezerve: Muțiu – Ion Gheorghe, Bokila, Oliva, Dudea, Șerban, Rivaldinho
Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru: Istvan Kovacs
A1: Vasile Marinescu
A2: Ovidiu Artene
Observator: Alexandru Deaconu

Tehnicienii celor două echipei, Nicolae Dică și Vasile Miriuță, se află la primul lor „El Clasico” de România, ca antrenori.

Miriuță, dinamovist de mic, a declarat pe pagina de Facebook a lui Dinamo: „Primul meu Derby de România! Am aşteptat o viaţă acest meci, avem nevoie de susţinerea voastră! Împreună vom învinge! Doar Dinamo Bucureşti!”.

Fanii dinamoviști sunt așteptați în număr foarte mare la stadion. Lor le-au fost alocate 8.000 de bilete.

Partida se va disputa pe Arena Națională iar FCSB este gazdă.

În ceea ce privește situația din clasament, FCSB stă mult mai bine. Formația lui Becali ocupă locul 3, la patru puncte de liderul CFR Cluj și la un punct în spatele Universității Craiova, dar oltenii au un meci în plus disputat. De partea cealaltă Dinamo e pe 7 cu doar 16 puncte, dar mai are de disputat restanța cu Chiajna.

Pe hâtie, după investițiile uriașe făcute de Becali, FCSB pare favorită. Dinamoviștii au de partea lor forța grupului și o omogenitate mult mai bună. 

Episodul 171 al unicului derby se joacă duminică, pe Arena Naţională, de la ora 20:30, şi în direct la Telekom Sport 1. FCSB vine după remiza de pe terenului liderului CFR Cluj, în timp ce dinamoviştii au stat în ultima etapă. Echipa pregătită de Miriuţă n-a jucat meciul cu Chiajna din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

În Liga I, dintre cele 140 de dueluri, 48 au fost câştigate de Dinamo, 42 de FCSB, iar 50 de partide s-au terminat la egalitate.

În ultima întâlnire directă, „câinii” au învins-o pe FCSB, scor 2-1. Hanca a marcat ambele goluri ale „câinilor”, pe 1 mai, iar Pleaşcă a punctat pentru echipa antrenată atunci de Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE: Managerul sportiv al „roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a anunțat că fundașul stânga din Serbia a primit o prelungire de contract și o mărire de salariu, la mai bine de un an și jumătate de când a semnat cu FCSB. Acesta l-a lăudat pe jucător pentru modul în care se pregătește și a spus că Junior Morais nu va fi mereu preferat de Dică în locul său.

„Nu i se făcea o mare nedreptate lui Isco la Madrid? Marko se antrenează extraordinar și nu va juca doar în meciurile considerate de diletanți mai puțin importante.

În plus, el tocmai și-a prelungit contractul, pe un salariu mai mare decât cel pe care-l primea până acum”, a declarat Mihai Stoica pentru Gazetă.

Oficialul „roș-albaștrilor” nu a precizat însă și durata pentru care Marko Momcilovic și-a prelungit contractul și salariul pe care el îl va încasa după semnarea noii înțelegeri.

Momcilovic a ajuns la FCSB în ianuarie 2016, în schimbul a 250.000 de euro, de la Pandurii Tg. Jiu, club care l-a adus în Liga 1 în iulie 2013, de la Javor-Matis (club din Serbia).

Ajuns la 30 de ani, acesta a jucat 47 de meciuri în tricoul FCSB-ului și a marcat inclusiv trei goluri.