STEAUA-DINAMO: Mesajul DUR postat de Mihai Stoica pe Facebook la adresa rivalilor

STEAUA-DINAMO: Cu o zi înaintea eternului derby, care va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00, cele două combatante pun la punct ultimele detalii. Deşi până şi dinamoviştii recunosc superioritatea Stelei, aceştia speră să oprească seria de victorii a rivalei.

28 feb. 2014, 08:58
STEAUA-DINAMO: Mesajul DUR postat de Mihai Stoica pe Facebook la adresa rivalilor

STEAUA-DINAMO: Nu mai puţin de 6 victorii consecutive are gruparea din Ghencea în faţa „câinilor”, în toate competiţiile. Totul a început în vara lui 2011, când roş-albaştrii au câştigat Cupa României la Braşov, cu scorul de 2-1. De atunci, au urmat 5 dispute în Liga 1, toate fiind tranşate în favoarea Stelei.

Sâmbătă seară, în Ghencea, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au ocazia să obţină cel de-al şaptelea succes la rând cu Dinamo, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie. Managerul general al campioanei, Mihai Stoica, a postat, pe un site de socializare o poză cu un „slot machine” care afişează un mesaj sugestiv: „HIT THE JACKPOT!”, însoţit de cifra 7, cu trimitere directă la o victorie în meciul de sâmbătă seara.

STEAUA-DINAMO: Roş-albaştrii s-au impus în tur

Steaua a învins-o pe Dinamo în meciul tur, disputat de pe Arena Naţională (2-1 VIDEO AICI) şi a reuşit a şasea victorie consecutivă în faţa rivalei, în toate competiţiile.

În partea a doua a meciului, roş-albaştrii au ratat nu mai puţin de 9 ocazii rarisime, la care punem la socoteală şi penalty-ul irosit de Latovlevici. 

„Trebuia să câștigăm cu 10-0. Dinamo nu poate pune probleme Stelei. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar acesta este adevărul. Nu cred că s-a pus problema ca Dinamo să poată întoarce acest rezultat.”, declara Reghecampf la finalul partidei. 

STEAUA-DINAMO: Bătaie pe bilete

STEAUA – DINAMO se va juca cu casa plină. Biletele pentru derby au fost scoase la vânzare vinerea trecută, la ora 20.00 şi în doar câteva ore s-au vândut toate, ultimele, cele de la tribuna 1 fiind epuizate în cursul zilei de sâmbătă.

Cu toate acestea, fanii care doresc să vadă pe viu clasicul derby, dar nu au fost suficient de vigilenţi în weekend, vor mai avea posibilitatea de a-şi cumpăra tichetul dorit.

Conform unei postări pe Facebook a managerului Mihai Stoica, fanii nu trebuie decât să se înarmeze cu puţină răbdare. „Vă rog frumos să nu-mi mai trimiteţi mesaje legate de bilete la Steaua – Dinamo… vor mai ieşi online şi se vor pune şi vineri la case!„, a anunţat Mihai Stoica.

STEAUA – DINAMO se va juca sâmbătă, de la ora 21.00, va fi transmis în direct de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Pe stadion ar putea fi şi starul Barcelonei, Lionel Messi, delegaţia Argentinei urmând să sosească sâmbătă la Bucureşti, pentru amicalul cu naţionala României, programat pe 5 martie. De altfel, potrivit DolceSport, o parte din staff-ul sud-americanul ar fi cerut bilete pentru STEAUA – DINAMO.

STEAUA – DINAMO, pe viaţă şi pe moarte

Se va juca pe viaţă şi pe moarte în derby-ul României. De asta sunt siguri steliştii.Nu contează că ros-albastrii au 3 victorii consecutive în acest an, iar dinamovistii au trecut deja printr-un dezastru.

Dinamo şi Steaua sunt la egalitate la statistică. 154 de meciuri s-au jucat până acum între cele două rivale – fiecare echipa a câştigat câte 54 de partide. În ultima vreme însă roş-albaştrii domină autoritar. 6 victorii consecutive au steliştii în faţa celor din Ştefan cel Mare, iar în acest moment au 16 puncte peste Dinamo în campionat.

„Sa stii ca nu conteaza foarte mult locul in clasament. Indiferent de el, sau de forma pe care o trece o echipa sau alta, sunt meciuri speciale si se angreneaza diferite energii”, a spus Petre Marin pentru Dolce Sport.

Steaua are 3 victorii in partidele oficiale desi în meciurile de pregătire nu au stralucit. Dinamo a stralucit în amicale, dar a fost învinsă la primul joc în Liga 1. „Cand vrei o reconstructie trebuie sa te astepti la asemenea lucruri. Poti emite pretentii doar dupa o anumita perioada de timp in care jucatorii incep usor usor sa inteleaga ce inseamna Dinamo”, a declarat Ghionea.

STEAUA – DINAMO, mobilizare de forţe

Mobilizare impresionantă de forţe la primul derby Steaua-Dinamo din acest an. Pentru meciul de mâine seară din Ghencea, s-au luat măsuri speciale pentru că galeriile celor două echipe au foarte mulţi fani sancţionaţi în trecut pentru comportament violent. Unii dintre ei nu au voie să intre pe stadion din acest motiv.  

Oficialii clubului Steaua au decis să înalţe cu doi metri gardurile care separă cele două galerii. Peste 900 de jandarmi şi câteva sute de poliţişti vor fi în zonă pentru a împiedica eventualele incidente, iar în zona tribunelor se vor afla 800 de stewarzi.  

Steaua – Dinamo e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00.