STEAUA FC ZURICH 1-1 în Europa League. Departe de CALIFICARE

STEAUA - FC ZURICH 1-1. Steaua a remizat, joi, 1-1 cu FC Zurich, pe Arena Naţională, în etapa a 3.a din Grupa L a UEFA Europa League. Steaua a condus cu 1-0 prin golul lui Golubovic, din minutul 62, dar FC Zurich a egalat în minutul 86 prin Kone. Steaua are două puncte şi are şanse mici de calificare în primăvara europeană.

20 oct. 2016, 18:44
STEAUA FC ZURICH 1-1 în Europa League. Departe de CALIFICARE

STEAUA – FC ZURICH 1-1. Meciul a fost unul spectaculos, cu ocazii la ambele porți și cu un ritm alert. Scorul la pauză a fost 0-0, iar în partea a doua, echipa lui Reghecampf a început mai bine. În minutul 62, Golubovic a deschis scorul cu un șut din mijlocul careului. Adi Popa a centrat perfect în careu, iar sârbul a reluat din alunecare, din 11 metri, iar portarul advers nu a avut avut nicio șansă.

STEAUA – FC ZURICH 1-1. După gol, Steaua s-a retras și nu a încercat să mai atace. Atitudinea Stelei a fost pedepsită de elvețieni. În minutul 86, Kone a marcat golul egalizator, din mijlocul careului, după ce s-a desprins de marcajul lui Tamaș.

STEAUA – FC ZURICH 1-1. Până la final, cele două echipe nu au mai putut, iar după două meciuri, Steaua este ultima în grupă, cu două puncte.

STEAUA – FC ZURICH 1-1 (0-0)

Au marcat: GOLUBOVIC 62 / KONE 86.

Steaua: Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru (Jakolis 83) – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic (Tudorie 80)

FC Zurich: Vannis – Brunner (Marchesano 84), Kecojevic, Nef – Buff, Yapi-Yapo, Sarr (Cavusevic 78), Voser – Winter (Schonbachler 73), Kone, Rodrigurez.

STEAUA – FC ZURICH 1-1. În celălalt meci, Osmanlispor – Villarreal 2-2 (Rusescu 23, 24 – N’Diaye 56, Pato 74).

CLASAMENT GRUPA L