STEAUA – POLI TIMISOARA 7-0: FCSB face golaveraj şi se apropie la un punct de liderul CFR Cluj

FCSB a învins ACS Poli, scor 7-0, în Liga I. Gnohere a marcat de trei ori, Coman de două ori, iar FCSB atacă din nouprimul loc în campionatul intern.

22 oct. 2017, 13:57
STEAUA – POLI TIMISOARA 7-0: FCSB face golaveraj şi se apropie la un punct de liderul CFR Cluj

UPDATE: Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 7-0 (3-0), echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a XV-a a Ligii I. Harlem Gnohere a marcat de trei ori pentru FCSB, în timp ce Florinel Coman a reuşit să puncteze de două ori.

Golurile au fost marcate de Gnohere ’13, ’34, ’63, Coman ’34, ’48, Larie ’61 şi Tănase ’85 (penalti).

1-0: Gnohere a deschis scorul din pasa lui Budescu

2-0: Coman a marcat din apropiere, după o fază creată de Golofca

3-0: Gnohere a dus scorul la 3-0 cu un şut din 14 metri

4-0: Coman a punctat din nou, cu un şut din careu

5-0: Larie a marcat cu capul în minutul 62

6-0: Gnohere a dus scorul la 6-0 în minutul 63 cu un şut din 15 metri

7-0: Tănase a transformat un penalti acordat după un fault al lui Soljic chiar asupra sa

FCSB: Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, J. Morais – Ov. Popescu, Filip (Tănase ’67)– Golofca (Benzar ’56), Budescu, Coman (Man ’67) – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică

ACS Poli Straton – Haruţ (Damian ’46), Soljic, Melinte, Ciucur – Vaşvari, Artean – Munteanu, Curjuric (Bîrnoi ’55), Mailat – Abraw (Oprea ’67). Antrenor: Ionuţ Popa

Cartonaşe galbene: Benzar ’80 / Artean ’29, Soljic ’78, ’84

Cartonaş roşu: Soljic ’84

Arbitri: George Găman -Vladimir Urzică, Daniel Mitruţi – Adrian Cojocaru

La meci au fost prezenţi 4573 de spectatori.

Ionuţ Popa: Este cel mai urât rezultat din cariera mea de antrenor

Tehnicianul ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, duminică seară, că înfrângerea din meciul cu FCSB, scor 7-0, în Liga I, este cel mai urât rezultat din cariera sa de antrenor.

„Este cel mai urât rezultat din cariera mea de antrenor. Dacă aşa se prezintă jucătorii unei echipe de Divizia A, care acum trei-patru săptămâni băteau pe Dinamo, cu CFR? Am încercat să nu ne facem de râs, să jucăm cu curaj, dar nu au reuşit să facă acest lucru. Am introdus toţi tinerii din lot, dar asta este. Este o serie negativă, echipa trece printr-o situaţie grea, determinată de absenţa multor jucători. CFR se plângea că nu are doi jucători, la mine lipsesc cinci şi suntem o echipă mică.  Jucătorii sunt supăraţi pe ei, că nu ne mai iese nimic, nu au nici noroc. Am relaţii bune, de respect, cu primarul, apreciez ce vrea să facă şi nimic mai mult”, a declarat Popa la Digisport.

STEAUA (FCSB) – POLI TIMISOARA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAM DOLCE TELEKOM: FCSB va juca în etapa a 15-a a Ligii 1 cu ACS Poli Timișoara. Roș-albaștrii vin după succesul obținut cu 2-1 în Israel, cu Be’er Sheeva, iar Nicolae Dică vrea cu orice preț victoria și în meciul din campionat pentru a se apropia la un singur punct de CFR Cluj. În acest moment, formația lui Becali este pe poziţia a 3-a cu 29 de puncte, locul secund fiind ocupat de CS U Craiova.

”Au început campionatul foarte bine, dar au o perioadă dificilă. Chiar dacă au accidentaţi, au jucători care pot oricând să aibă o execuţie. Obiectivul nostru principal e titlul.

Vor fi jucători care vor evolua cu Timișoara şi care au evoluat mai puţin. Mi-e frică de accidentări”, a spus Dică, la conferința de presă premergătoare meciului.

De partea cealaltă, bănățenii ocupă poziția a 9-a în Liga 1 și vin după o serie de cinci partide în care nu au simțit gustul victoriei.

”Ne gândim să putem da o replică bună unei echipe care face performanță în Europa, o adevărată selecționată divizionară. Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători”, a spus Ionuț Popa, înaintea meciului.

Echipele propabile:

FCSB: Niță – Enache, Planic, Larie, Morais – Nedelcu, Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere

ACS Poli Timisoara: Curileac – Ciucur, Bocşan, Melinte, Şeroni – Artean, Vaşvari – Al. Munteanu, Doman, Bîrnoi – Bianconi

Partida dintre FCSB și ACS Poli Timișoara se va disputa duminică, de la ora 20:45, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe RomaniaTV.net.

Roş-albaştrii sunt cu moralul ridicat după victoria din Europa League, 2-1 cu Hapoel Beer Sheva. Au maximum de puncte în grupa G. De partea cealaltă, bănăţenii au probleme mari.

”Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători. A venit din senin şi accidentarea lui Creţu, l-am scos din lot. După meciul cu Tomnatic a fost în regulă şi acum spune că are probleme. Meciul era necesar, pentru că am încercat să folosesc alţi jucători, alt sistem, era nevoie de o echipă de D. Nu a fost cu durităţi. Adversarul nu a opus rezistenţă. Am fost destul de mulţumit. Încerc să fac ceva. Dacă spun că nu am jucători, devin plângăcios”, a declarat Ionuţ Popa.

FCSB – ACS Poli Timişoara e LIVE si pe Telekom Sport 1

Înainte de FCSB – ACS Poli Timişoara, Dică l-a reprimit în lot pe Cătălin Golofca. „Golofca se antrenează cu echipa, este în lot pentru meciul de duminică. Cu siguranţă, şi el va avea o şansă să joace şi să demonstreze că merită să fie la Steaua. Sper să revină la evoluţiile pe care le-a avut la Botoşani”, a explicat Dică.

Romario Benzar, accidentat la meciul cu Beer Sheva, nu va putea juca împotriva Timişoarei. Cel mai probabil, Dică îl va înlocui cu Enache pe postul de fundaş dreapta.

Înaintea partidei, FCSB are 29 de puncte, iar echipa lui Ionuţ Popa, 18.

STEAUA (FCSB) – POLI TIMISOARA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAM DOLCE TELEKOM: Miriuţă, despre oferta FCSB pentru Nemec: „Am văzut ce a anunţat patronul lor. Nu ştiu cu cine a vorbit”

Adam Nemec are cale liberă să se transfere, iar Miriuţă a confirmat o dată în plus că, independent de ce va decide slovacul, acesta va rămâne titular cât timp îmbracă tricoul alb-roşu.

Vârful de 32 de ani va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract, astfel că Negoiţă va dori să îl vândă mai mult ca sigur, pentru a nu-l pierde gratis la finalul sezonului. Cei de la Dinamo au anunțat prin vocea antrenorului, Vasile Miriuță, că nu o să-i pună piedică, în cazul în care oferta va fi una convenabilă pentru club. Tehnicianul de 49 de ani susține că se va baza pe el în continuare, chiar dacă nu va prelungi contractul cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

Se simte foarte bine. Și astăzi am vorbit cu el, înainte de antrenament. E un jucător care se pregătește exemplar, indiferent de ce decide. Până la urmă, el decide. Noi vrem să rămână, dar dacă se pregătește exemplar în continuare și nu dorește să mai rămână la noi, n-am să-l scot din echipă. Asta e sigur„, a spus Miriuţă în conferinţa de presă de astăzi, pentru ca apoi să vorbească despre oferta primită de jucător de la FCSB: „Am văzut că patronul de la Steaua spune că are aprobarea să vorbească cu el. Așa am citit. Nu știu cu cine a vorbit de la noi. Dacă el își dorește să plece și clubul va avea o ofertă bună, de ce să stai în calea lui. Poate fi ultimul contract, are și el o vârstă. Viața merge înainte și fără Miriuță, și fără Nemec… Nimeni nu e de neînlocuit„.

Varianta FCSB pare în acest moment cea mai plauzibilă pentru vârf. Becali îi oferă 15.000 de euro/lună şi o primă de instalare de 30.000 de euro, astfel că sunt şanse mari ca mutarea să se facă. Într-un sondaj realizat pe digisport.ro, au votat peste 20.000 de cititorii, iar peste 60% consideră că viitorul slovacului e legat de vicecampioană.