STEAUA. Gigi Becali a refuzat propunerea făcută de Armată. „Nu vrem CHIRIE”

Steaua va juca primul meci oficial din 2016 la Piteşti, apoi va aştepta redeschiderea Arenei Naţionale pentru a reveni în Capitală. Ghencea rămâne, deocamdată, o iluzie, deşi Armata susţine că Gigi Becali este cel care se opune ca echipa să joace pe stadionul pe care a scris istorie.

10 feb. 2016, 10:32
STEAUA. Gigi Becali a refuzat propunerea făcută de Armată. „Nu vrem CHIRIE”

Unul din şefii Armatei care a participat la cea mai importantă întâlnire între oficialii campioanei și cei ai MApN susţine că Gigi Becali a refuzat revenirea Stelei în Ghencea.

CITEŞTE ŞI STEAUA. Anunţul care schimbă RADICAL situaţia în războiul Gigi Becali – Armată. „Au cedat PALMARESUL”

„Am tot văzut dezinformările care au apărut pe parcursul acestei perioade. S-a tot spus că noi, cei de la MApN nu dorim să dăm emblema echipei lui Gigi Becali. Însă nimeni nu știe, până în acest moment, că lui Gigi Becali nu i s-a cerut nici un ban ca să joace pe Ghencea. Era vorba de un procent de 7% pe care trebuia să îl primim din încasările clubului. Asta până în momentul în care evaluarea era finalizată și, într-adevăr, negociam alți termeni în contract. Și uite de cât timp ține această situație. Toată lumea a fost de acord cu contractul, oficialii echipei lui Gigi Becali au cerut 24 de ore de gândire, însă totul a căzut”, a precizat oficialul MApN pentru Fanatik.

CITEŞTE ŞI Plângere la FIFA şi UEFA. Armata cere ca Steaua lui Gigi Becali să fie RETROGRADATĂ

Cristian Cârlan, purtătorul de cuvânt al lui CSA Steaua, a precizat: „După ce vor fi finalizate procedurile, va exista o licitație la care pot participa inclusiv reprezentanții FCSB. Nu pot discuta pe marginea informațiilor, pot spune doar că, într-adevăr, la respectiva întâlnire nu s-a discutat de nici o sumă de bani care să fie plătită către CSA Steaua”.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, la tribunal pentru marca STEAUA