STEAUA – HAJDUK SPLIT LIVE PRO TV: „Este vital să ne calificăm în grupele Europa League şi o vom face”. UPDATE: 2-1

STEAUA - HAJDUK SPLIT LIVE PRO TV: Atacantul Raul Rusescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru FCSB este primordial să se califice în grupele Ligii Europa şi este încrezător că acest lucru se va întâmpla după duelul cu Hajduk Split de joi.

RomaniaTV.net
15 aug. 2018, 10:09
STEAUA – HAJDUK SPLIT LIVE PRO TV: „Este vital să ne calificăm în grupele Europa League şi o vom face”. UPDATE: 2-1

STEAUA – HAJDUK SPLIT LIVE PRO TV: „Mâine va fi diferit şi primordial pentru noi este să marcăm goluri. Sunt concentraţi pe ce avem de făcut. Hajduk este o echipă bună, cred că gazonul de la Split i-a ajutat să-şi etalejeze jocul, dar cred că mâine vom impune noi jocul. Este primordial să ne calificăm în grupele Ligii Europa şi suntem convinşi că o vom face. Cred că există un mix foarte bun la Steaua, avem jucători tineri, de calitate şi cred că o calificare i-ar ajuta pe toţi. M-aş bucura să vină Latovlevici şi sunt convinşi că ne va ajuta”, a declarat Rusescu.

FCSB – HAJDUK SPLIT 2-1

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, joia trecută, în deplasare, în compania echipei Hajduk Split, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Returul se va disputa joia viitoare, pe Arena Naţională, de la ora 21.30. Meciul va fi transmis de Pro TV.

FCSB – HAJDUK SPLIT ONLINE 2018. „Vreau să bat toate recordurile, să scriu istorie, să-şi amintească fanii de Bizon”