Steaua l-a luat pe Enache, de la Astra. Gigi Becali: Acum suntem ca Barcelona. Nu-i dăm ghinionului nicio şansă!

Steaua a reuşit al 12-lea transfer din această iarnă, Gabriel Enache, de la Astra Giurgiu, urmând să se alăture vineri lotului pregătit de Laurenţiu Reghecampf.

18 feb. 2016, 21:08
Steaua l-a luat pe Enache, de la Astra. Gigi Becali: Acum suntem ca Barcelona. Nu-i dăm ghinionului nicio şansă!

Anunţul transferului lui Enache a fost făcut de Gigi Becali, care a anunţat că suma plătită pentru jucător este de 500.000 euro.

Mi se pare că au şi semnat. Vineri se va prezenta la noi la antrenament. Nu sunt 400.000 de euro, sunt 500.000 de euro. Au negociat între 400.000 şi 500.000 de euro, dar am stat şi m-am gândit, atât de mult şi-a dorit băiatul ăsta să vină şi a făcut atâtea sacrificii, încât merită încă 100.000 de euro. Am vrut să-l iau acum câţiva ani, după un meci Mioveni – Dinamo, când a făcut el nişte curse. Şi mi-a zis Mihai Stoica, „nu, domnule, că nu e bun”. Puteam să-l iau cu 30-40.000 de euro. Acum am dat 500.000 de euro. Bine, acum a confirmat.

Era singurul post neacoperit, cel de fundaş dreapta. Pentru că Papp este inconstant, iar eu nu vreau să dispari din joc. Ei mai vor şi un portar, dar nu văd pe cine. Eu cred că nu am avut niciodată o echipă atât de valoroasă şi puternică. Eu cred că Steaua, nu vreau să fiu penibil, poate să joace cu orice echipă din Europa, fără să se facă de râs.

Am făcut o selecţie. Nu se poate în viaţă să reuşeşti fără eşecuri. Fotbalul ăsta este atât de complex, încât oricât de mare ai fi, tot faci greşeli. Uitaţi-vă, Alcenat, cel mai bun fundaş dreapta din România. La Steaua n-a reuşit. Tade, marcator. La Steaua n-a reuşit. La Steaua nu-ţi trebuie doar valoarea, ci şi bărbăţie. Trebuie să ai mai multe virtuţi care să se întâlnească într-un punct, care se cheamă fotbal.

Eu nu vreau să mă mai înşel, vom vedea ce va fi. În privinţa campionatului, fără aroganţă sau mândri, nu-mi fac niciun fel de griji că vom lua campionatul. Ne-am apropiat deja la două puncte. Steaua, la ora asta, este un fel de Barcelona. Adică nu dă şansă ghinionului. Este atât de puternică, încât nici ghinionul nu-i poate face faţă. Adică e ca Barcelona, te bate chiar dacă are ghinion„, a declarat Gigi Becali la DigiSport.