STEAUA- LAZIO 2018 ONLINE: Mihai Stoica, dezvăluire pe Facebook despre căpitanul FCSB

STEAUA- LAZIO 2018 ONLINE: Mihai Stoica a postat pe Facebook, pe contul său oficial, o conversație privată pe care a avut-o cu Florin Tănase. Jucătorul i-a dat mesaj managerului sportiv al echipei FCSB în timpul partidei de Champions League dintre Juventus- Tottenham

14 feb. 2018, 16:43
STEAUA- LAZIO 2018 ONLINE: Mihai Stoica, dezvăluire pe Facebook despre căpitanul FCSB

STEAUA- LAZIO 2018 ONLINE: „Despre Kane nu se mai spune că simulează”, şi-a vărsat năduful „decarul” FCSB, aluzie la încercarea atacantului englez de a obține o lovitură de la 11 metri. Cei doi au convenit că Tottenham are șanse de calificare, deși în minutul respectiv Juventus conducea cu 2-0. Partida s-a terminat 2-2,iar Harry Kane a înscris un gol. Returul se va disputa la Londra.

CONVERSATIA DINTRE MM STOICA SI FLORIN TĂNASE

Dialogul dintre cei doi a avut loc la doar trei zile după meciul FCSB-CFR Cluj, partidă în care Florin Tănase a fost acuzat că l-a păcălit pe arbitrul partidei. Marcel Bârsan a acordat în minutul 74 o lovitură de la 11 metri după o fază în care căpitanul FCSB a căzut în careu după un duel cu Andrei Mureșan. Fundașul ardelenilor s-a pus în genunchi în fața arbitrului, încercând să explice că nu şi-a atins adversarul, iar Dan Petrescu a ieșit la atac la finalul partidei.

„Acelaşi jucător care obţine de obicei penalty pentru Steaua a obţinut şi azi. Nu cred că vor mai vorbi despre arbitraje. Nu ştiu dacă puteau înscrie altfel în acest meci”, a spus antrenorul liderului.

Florin Tănase a obținut în acest campionat 5 lovituri de la 11 metri, din cele 9 de care a beneficiat echipa lui Nicolae Dică. FSCB se află pe primul loc la acest capitol, CFR Cluj ocupă locul 2 cu 8 lovituri.

„Cred că cei de la Steaua nu ar trebui să vorbească prea mult despre penaltyuri pentru că ei obţin mai multe ca noi. Nu ştiu cum putea să înscrie Steaua astăzi dacă nu era acel penalty. Nu am mai văzut de mult un aşa arbitraj, la pauză stătea de gât cu jucătorii Stelei”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

„E penalty când Mureșan îi sare în cârcă lui Tănase. Este un penalty evident. Hai să nu mai vorbim de bazaconii legate de modul în care Tănase cade în careu. Atinge Mureșan balonul? Nu! Mulțumesc! Atinge Tănase balonul, doar el. Dar de ce face Dan Petrescu circul pe care-l face până vine arbitrul și-l amenință că-l dă afară, după care se potolește? Pentru că pune presiune pe ei. Când nu ai argumente vii cu tot felul de invenții d-astea, cum a fost și aceea cu Bîrsan care i-ar fi luat după gât pe fotbaliștii Stelei”, a explicat și MM Stoica la Digi Sport.

VEZI VIDEO IN CARE CEI DE PE BANCA FCSB CER LOVITURA DE LA 11 METRI