STEAUA – LUDOGORETS 1-0. Victorie mare, calificarea în grupele Ligii Campionilor se joacă la Sofia

STEAUA - LUDOGORETS 1-0. Alex Chipciu a fost unicul marcator al meciului jucat marţi seara, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Tot el a ratat un penalty şi a mai avut o şansă uriaşă de a înscrie. Chipciu va rata însă returul de la Sofia.

19 aug. 2014, 14:10
STEAUA – LUDOGORETS 1-0. Victorie mare, calificarea în grupele Ligii Campionilor se joacă la Sofia

Steaua a trăit periculos cu Ludogoreţ, marţi seara, pe Arena Naţională. A ratat un penalty, a avut câteva ocazii imense, a intrat năucă în repriza secundă şi s-a trezit dominată de bulgari şi a obţinut o victorie mare pe final de meci.

Szukala a fost cel mai bun jucător al Stelei în terenul propriu, Sânmărtean a fost sclipitor în defensivă, iar Chipciu a fost omul care le-a scos peri albi suporterilor. A ratat un penalty, iar în minutul 80 a mai avut o şansă uriaşă, pe care a irosit-o cu prea mare uşurinţă, cerşind un nou penalty, în loc să şuteze la poartă. Chipciu a adus însă victoria Stelei, reluând spectaculos, din cădere, pe lângă bravul portar Stoianov, iar golul său cântăreşte enorm pentru returul de săptămâna viitoare, de la Sofia. Retur pe care Chipciu nu-l va juca, primind un cartonaş galben care îl aduce în stare de suspendare.

Steaua a avut o evoluţie bună cu Ludogoreţ, prima repriză fiind probabil cea mai bună făcută în aceste preliminarii de Champions League. Ca şi în partidele cu Aktobe şi Stromsgodset, jucătorii Stelei au avut însă inexplicabile momente de „blank”, o transformare bruscă şi inexplicabilă, în care nu au putut reacţiona la acţiunile ofensive ale adversarilor. În partidele anterioare Steaua a fost salvată de Arlauskis, acum de către Szukala, providenţial în mai multe rânduri. În plus, a fost salvată o dată şi de bară, la şutul lui Alexandrov, din minutul 48.

Scorul de 1-0 îi oferă şanse mari pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, la cum a arătat Ludogoreţ pe Arena Naţională.

Returul va avea loc miercurea viitoare, la Sofia.

Click aici pentru a vedea Steaua – Ludogoreţ

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+3 Finalul partidei, Steaua – Ludogoreţ 1-0!

Min. 90+2 Ultima schimbare la Steaua, Sânmărtean i-a lăcat locul lui Filip.

Min. 90+1 Steaua are şansa lui 2-0! Şutul lui Keşeru este respins în faţă de Stoianov, Prepeliţă e aproape să reia în poarta goală, dar Moţi îşi salvează echipa în ultimul moment!

Min. 90 Trei minute de prelungire.

Min. 88 GOOOL Steaua! Chipciu a marcat din unghi, şutând din cădere la colţul lung, în plasa laterală! Gabi Iancu a fost cel care l-a găsit liber pe Chipciu! Steaua – Ludogoreţ 1-0!

Min. 84 Lovitură liberă pentru Steaua, Keşeru trage puternic, mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 83 A doua schimbare la Steaua, Gabi Iancu intră în locul lui Adi Popa.

Min. 80 Chipciu are o şansă uriaşă! Trece de Moţi ajunge singur cu Stoianov, dar întârzie şutul şi este deposedat.

Min. 75 Szukala pare să fie cel mai bun jucător al Stelei în acest meci. Fundaşul nostru a salavat-o pe Steaua în mai multe rânduri în această repriză.

Min. 69 Şut Keşeru, pe centrul porţii, Stoianov prinde fără probleme.

Min. 68 Marcelinho ne dă emoţii la o ieşire hazardată a lui Arlauskis, lovitura sa de cap trece peste bară.

Min. 67 Bulgarii se apropie periculos de poarta noastră, şutul lui Caicara este blocat de Szukala.

Min. 62 Hamza primeşte cartonaş galben, pentru fault asupra lui Râpă.

Min. 57 Prima schimbare la Steaua, a intrat Keşeru, în locul lui Nicuşor Stanciu.

Min. 54 Şut Sânmărtean în diagonală, pe lângă poarta lui Stoianov.

Min. 51 O nouă ocazie a bulgarilor, care speculează o greşeală a lui Latovlevici. Şutul lui Hamza, din 8 metri este blocat de Szukala, care acordă corner!

Min. 48 Bară a bulgarilor. Alexandrov a şutat din prima, mingea a lovit stâlpul din dreapta lui Arlauskis!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 45+1 Portarul Stoianov are o nouă intervenţie fantastică în faţa lui Chipciu, după parada de la penalty! Corner pentru Steaua.

Min. 45 Repriza este prelungită cu un minut.

Min. 40 Alex Chipciu va rata meciul retur, de la Sofia, ca urmare a cartonaşului galben primit după ce a ratat penalty-ul.

Min. 38 Şut Adi Popa din marginea careului mare, peste poarta bulgarilor.

Min. 35 Chipciu primeşte cartonaş galben, pentru un fault asupra lui Minev.

Min. 34 Chipciu a ratat lovitura de la 11 metri. A trimis în dreapta portarului, dar acesta a intuit colţul şi a reuşit să respingă!

Min. 33 Lovitură de la 11 metri pentru Steaua, Sânmărtean a fost faultat în careu!

Min. 30 Raportul paselor după prima jumătate de oră este 159-129 în favoarea Stelei. Acurateţea paselor jucătorilor noştri este de 75 la sută.

Min. 27 Júnior Caiçara vede primul cartonaş galben al meciului, pentru un fault dur, la centrul terenului, asupra lui Adi Popa.

Min. 20 Sânmărtean reuşeşte o recuperare, îi pasează lui Stanciu şi reprimeşte balonul în marginea careului de 16 metri, dar şutul său trece pe lângă poarta bulgarilor! Ocazie mare pentru Steaua!

Min. 15 Steaua are o posesie mai bună după primul sfert de oră, 52%. Important este că fotbaliştii noştri combină mult în terenul advers.

Min. 12 A doua tentativă a steliştilor de a înscrie! Szukala trimite cu capul pe lângă poartă, în urma unui corner executat de Nicuşor Stanciu.

Min. 8 Ocazie a bulgarilor, după o greşeală a lui Rîpă. Misidjan nu reuşeşte să reia însă pe poartă, Varela scoate în corner.

Min. 4 Ocazie a Stelei, şutul lui Chipciu, de la 20 de metri, trece puţin peste poarta bulgarilor.

Min. 1 A început Steaua – Ludogoreţ.

Componenţa formaţiilor:

STEAUA: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Sînmărtean – Chipciu. Antrenor: Costel Gâlcă.

Ludogoreț: Stoianov – Caicara, Minev, Moți, Terziev – Zlatinski, Diakov – Marcelinho, M. Aleksandrov, Misidjan – Hamza. Antrenor: Georgi Dermendzhiev.

Cea mai importantă absență a lui Gâlcă pentru meciul din această seară este cea a lui Cristi Tănase. Decarul Stelei a suferit o leziune fibrilară şi va sta departe de gazon cel puţin 5 zile. Dacă totul va decurge normal, Tănase îşi va relua pregătirile la finalul acestei săptămâni. Costel Gâlcă speră să-l aibă la dispoziţie pe Tănase la returul cu Ludogorets din Bulgaria, de miercurea viitoare.

Steliștii trebuie să fie atenți în partida de pe Arena Națională. Trei dintre ei pot rata returul din Bulgaria dacă sunt avertizați în meciul de azi. Este vorba de Alex Chipciu, Iasmin Latovlevici și Lucian Filip. Dacă ultimul va fi probabil rezervă, primii doi sunt titulari incontestabili în formația campioanei. În tabăra buglarilor doar atacantul Beziak va rata returul de la Sofia dacă vede galben la București.

Disputa se anunță una extrem de echilibrată, cele două formații având clasament identic în ultimele cinci partide jucate. Fiecare are 4 victorii și un egal în ultimele cinci meciuri și acelaşi golaveraj, 14-4. Chiar și scorul remizei e identic, 2-2, ea fiind obținută de ambele formații în turul trei preliminar al UEFA Champions League. Bulgarii au remizat la Belgrad, cu Partizan, iar Steaua în deplasarea de la Aktobe.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. ECHIPELE PROBABILE:

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Keşeru

Antrenor: Costel Gâlcă

Ludogorets (4-2-3-1): Stoianov – Caicara, A. Aleksandrov, Moţi, Angulo – Dyakov, Zlatinski – M. Aleksandrov, Marcelinho, Misidjan – Bezjak

Antrenor: Georgi Dermendzhiev

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO. Cine transmite Steaua – Ludogorets ÎN DIRECT, în play-off-ul Ligii Campionilor.  Săptămâna viitoare trei echipe româneşti vor juca manşa tur a play-offului pentru accederea în Liga campionilor, respectiv Liga Europa. Prima formaţie care va intra în focuri este Steaua, care va juca marţi, de la ora 21.45 cu bulgarii de la Ludogorets Razgrad.

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO- Meciul este transmis de trei televiziuni, Dolcesport, Digisport şi TVR 1.  Joi este ziua meciurilor din Liga Europa. De la ora 20.15, Petrolul întâlneşte acasă pe Dinamo Zagreb, partidă transmisă de Pro TV. Astra va juca în deplasare, de la ora 21.30, iar meciul giurgiuvenilor cu cei de la Olympique Lyon va fi transmis de Digisport.

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO AICI –-> Click AICI 

STEAUA LUDOGORETS LIVE ONLINE. BILETE LA MECIUL STEAUA LUDOGORETS POT FI CUMPĂRATE DE AICI

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO. Cine transmite Steaua – Ludogorets Steaua Bucuresti va intalni marti, 19 august, echipa Ludogorets, în play-off-ul Champions League. Meciul va avea loc pe National Arena.

În jur de 30.000 de fani si-au cumparat bilete online pentru partida tur ce va avea loc saptamana viitoare, astfel că sunt sanse mari ca National Arena sa fie plin la meciul cu Ludogorets-. Si bulgarii sunt interesati de partida cu Steaua, ei solicitand toate biletele puse la dispozitie de catre clubul organizator, 2.500, adica 5% din capacitatea stadionului.

Suporterii bulgari vor ocupa un sector la peluza Nord a stadionului – oficialii campioanei Bulgariei sunt sigur ca vor vinde toate biletele. Fanii bulgari vor plati 15, 25 sau 30 de lei pentru un bilet si vor ocupa sectoarele 124 si 125 de la inelul I, 353 si 355 de la inelul II si 354 si 356 de la inelul III.

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO. Cine transmite Steaua – Ludogorets.  Site-ul oficial al Stelei anunţă punerea în vînzare a tichetelor online pentru partida din play-off-ul Ligii Campionilor, programată pe 19 august. Momentan, biletele sînt disponibile doar online, urmînd ca luni, 18 august, respetciv marţi 19 să fie puse în vînzare şi la casele de bilete ale Arenei Naţionale.

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO. Cine transmite Steaua – Ludogorets  Programul caselor de bilete, 18 şi 19 august:

Luni – 10:00 – 19:00

Marţi – începînd cu ora 10:00

Preţurile biletelor la meciul Steaua Ludogorets

Peluze:

Inelul 3 15 lei

Inelul 2 25 lei
Inelul 1 30 lei

Bilete Steaua Ludogorets TRIBUNA II

Inelul 3 30 lei
Inelul 2 50 lei
Inelul 1 – sectoarele periferice 50 lei
Inelul 1 – sectoarele mediane 75 lei
Inelul 1 – sectoarele centrale 90 lei

Bilete Steaua Ludogorets TRIBUNA I

Inelul 3 30 lei
Inelul 2 50 lei

VIP 3 100 lei
VIP 2 150 lei
VIP 1 200 lei

LOJE 700

Steaua Ludogorets LIVE VIDEO. Cine transmite Steaua – Ludogorets 

Un alt meci din play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc joi, 21 august.

PETROLUL PLOIESTI – DINAMO ZAGREB,  Joi, 21 august, în play-off-ul Champions League, Petrolul Ploiești va întâlni echipa Dinamo Zagreb. Meciul va fi transmis LIVE pe PROTV, de la ora 20.15.

Petrolul este in cel mai bun moment de la promovarea in Liga I. Clubul are stadion nou, are lot puternic si vedete. Mutu este la ultima sansa sa demonstreze ca poate straluci din nou in Europa. Razvan Lucescu vrea sa revina in Europa, acolo unde a facut istore cand antrena in Giulesti.

Calificarea in grupele Europa League este “momentul zero” la Ploiesti: ultima data cand au avut sansa sa ajunga in Europa League a fost in urma cu un sezon – Swansea le-a blocat Lupilor drumul dupa 1-4 si 1-1 in dubla mansa din play-off. Asa ca pe OZN, Lupii au mare nevoie de o victorie inainte de nebunia de la Zagreb.

Dinamo Zagreb este o forta in Croatia: a castigat ultimele 9 titluri, iar din 2007 s-a calificat in fiecare an in grupele unei competitii europene. In acest an, cei din Zagreb au pierdut in turul III al Ligii in fata celor de la Aalborg, asa ca au ajuns in play-off-ul Europa League.