STEAUA-LUDOGORETS 1-0. Gol marcat de CHIPCIU (min. 88)

STEAUA - LUDOGORET 1-0. Steaua a câştigat cu 1-0 meciul cu Ludogoret din prima mansă a play-off-ului UEFA Champions League. Golul a fost marcat de CHIPCIU, în min. 88, după ce acelaşi jucător a ratat un penalty în min. 34. Returul dintre Steaua şi Ludogoret se joacă, miercuri, 27 august, la Sofia.

19 aug. 2014, 18:09
STEAUA-LUDOGORETS 1-0. Gol marcat de CHIPCIU (min. 88)

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO

– min. 88: GOL STEAUA! A marcat CHIPCIU! STEAUA – LUDOGORETS 1-0!

– min. 34. Chipciu a ratat un penalty acordat gratuit după ce Sânmărtean s-a agăţat de piciorul unui fundaş bulgar

Componenţa formaţiilor:

STEAUA: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Sînmărtean – Chipciu. Antrenor: Costel Gâlcă.

Ludogoreț: Stoianov – Caicara, Minev, Moți, Terziev – Zlatinski, Diakov – Marcelinho, M. Aleksandrov, Misidjan – Hamza. Antrenor: Georgi Dermendzhiev.

Campioana României, STEAUA, întâlneşte, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO la TVR, Digi Sport şi Dolce Sport, pe LUDOGORETS, într-o partidă contând pentru play-off-ul UEFA Champions League.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, este convins că echipa sa va marca „goluri” în meciul cu Ludogorets. Gâlcă mizează pe calitatea fotbaliştilor de la Steaua şi pe faptul că Ludogorets are ca punct slab faptul că lasă spaţii în apărare. Steaua este gata şi pentru un joc agresiv al fotbaliştilor de la Ludogorets, susţine Costel Gâlcă.

STEAUA-LUDOGORETS 2-4, meci amical disputat în perioada de pregătire din vară:

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. Cea mai importantă absență a celor de la Steaua pentru meciul cu Ludogorets este cea a lui Cristi Tănase. „Decarul” Stelei a suferit o leziune fibrilară şi va sta departe de gazon cel puţin 5 zile. Dacă totul va decurge normal, Tănase îşi va relua pregătirile la finalul acestei săptămâni. Tănase va lipsi astfel de la meciul STEAUA – LUDOGORETS, LIVE VIDEO de la ora 21:45.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. Fotbaliştii de la STEAUA trebuie să fie atenți în partida cu LUDOGORETS de pe Arena Națională. Trei dintre ei pot rata returul din Bulgaria dacă sunt avertizați. Este vorba de Chipciu, Latovlevici și Filip. În tabăra buglarilor doar Beziak va rata returul de la Sofia dacă vede galben la București.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. Ludogorets este un nume de data recenta in fotbalul bulgaresc si nu se poate compara ca palmares cu mult mai titratele ŢSKA si Levski Sofia, insa investitiile din ultimii ani au pus echipa din Razgrad pe harta fotbalului de la sud de Dunare. Daca Steaua este o obisnuita a cupelor europene, cu 11 prezente consecutive in grupele competitiilor continentale, pentru cei de la Ludogorets este al doilea an la rand doar cand ajung in grupe. Indiferent de rezultatul dublei cu Steaua, Ludogorets are asigurata prezenta in grupele Europa League unde sezonul trecut au facut senzatie ajungand pana in optimi de finala.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. In jur de 40.000 de fani si-au cumparat bilete la STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO, astfel că sunt sanse mari ca Arena Nationala sa fie plina. Suporterii bulgari vor ocupa un sector la Peluza Nord a stadionului.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO. Cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre Steaua şi Ludogorets, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va prelungi programul mijloacelor de transport în comun din zona Arenei Naţionale. Totodată, Regia va monitoriza funcţionarea mijlocelor de transport din zonă, respectiv liniile de autobuze 101, 102, 104, 311, 330, 335 şi 634, liniile de troleibuze 86 şi 90, liniile de tramvaie 14, 36, 40, 46 şi 56, precum şi liniile de noapte

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO: Pentru defluirea spectatorilor prezenţi pe stadion, RATB va prelungi programul de circulaţie al liniilor de tramvaie 36, 40 şi 56 şi al liniilor de autobuze 104 şi 634. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.15 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

STEAUA – LUDOGORETS LIVE VIDEO ECHIPELE PROBABILE:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă.

Ludogorets: Stoianov – Caicara, A. Aleksandrov, Moţi, Angulo – Dyakov, Zlatinski – M. Aleksandrov, Marcelinho, Misidjan – Bezjak. Antrenor: Georgi Dermendzhiev.

STEAUA-LUDOGORETS LIVE VIDEO. Felix Brych, din Germania, va conduce la centru meciul STEAUA-LUDOGORETs, care se va disputa, marti, de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe TVR, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT in prima mansa a play-off-ului din LIGA CAMPIONILOR. Partida STEAUA-LUDOGORETS este programata pe Arena Nationala si va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Felix Brych, care a arbitrat finala Europa League în 2014, va fi ajutat la cele doua linii de conationalii sai Mark Borsch si Markus Hacker. Rezerva va fi Tobias Christ. Asistentii suplimentari pentru acest meci au fost desemnati Marco Fritz si Bastian Dankert. Delegatul UEFA la meciul STEAUA-LUDOGORETS a fost desemnat slovacul Dusan Tittel, in timp ce arbitrii vor fi supervizati de catre spaniolul Manuel Lopez Fernandez.