Steaua nu va fi cap de serie în UCL. Adversar DIFICIL în turul III PRELIMINAR

Manchester United direct in grupele UCL, Ajax in turul III preliminar pe culoarul non-campioanelor. Este scenariul de care se temeau cei de la Steaua.

25 mai 2017, 06:04
Steaua nu va fi cap de serie în UCL. Adversar DIFICIL în turul III PRELIMINAR

Ajax, coeficient de 67.212, va fi cu siguranta cap de serie in turul III preliminar, alaturi de Dinamo Kiev. Momentan, si TSKA Moscova are sanse sa fie cap de serie, insa din turul II preliminar pot veni Olympiakos, Celtic si FC Salzburg, toate cu un coeficient mai bun decat cel al vicecampioanei Rusiei. Si FC Brugge (39.480) are un coeficient mai bun decat Steaua (35.370).

Pentru ca Steaua sa fie cap de serie, trebuie ca Olympiakos, Celtic, Salzburg si FC Copenhaga sa fie eliminate in turul II preliminar, lucru, practic, imposibil. Astfel, in turul III, posibilele adversare ale Stelei vor fi: Dinamo Kiev, Ajax si trei dintre Olympiakos, Celtic, FC Salzburg, FC Brugge si FC Copenhaga (in functie de rezultatele din turul II).

Daca trece de turul III preliminar intr-o dubla in care va fi outsider, Steaua are o misiune si mai grea in play-off-ul pentru Liga Campionilor. In acest moment, capi de serie sunt Sevilla, Dinamo Kiev, Ajax, Liverpool si Napoli.