STEAUA-OSMANLISPOR. Laurenţiu Reghecampf: Suntem într-o situaţie dificilă, atmosfera la echipă e încărcată

STEAUA-OSMANLISPOR. Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că partida cu Osmanlispor, programată joi, pe Arena Națională din Capitală, va fi una decisivă pentru ambele formații în ceea ce privește calificarea în primăvara europeană.

23 nov. 2016, 14:26
STEAUA-OSMANLISPOR. Laurenţiu Reghecampf: Suntem într-o situaţie dificilă, atmosfera la echipă e încărcată

STEAUA-OSMANLISPOR. „E o situație dificilă, după fiecare partidă pierdută este o atmosferă încărcată la echipă. Deocamdată cred că este rândul nostru să jucăm bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne bucurăm împreună. Va fi un meci decisiv pentru ambele echipe. Echipa care va reuși să câștige cu siguranță va lua o opțiune importantă pentru primăvara europeană. Pentru noi e important să facem un joc bun, să obținem un rezultat pozitiv. Suntem pregătiți și sperăm ca la final să ne bucurăm toți. Cred că va fi un meci frumos, dacă Osmanlispor se va deschide și va merge la victorie atunci va fi un lucru pozitiv. Echipa mai concentrată și care va sta mai bine în teren va câștiga mâine seară”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA-OSMANLISPOR. El a adăugat că este foarte important ca jucătorii săi să se apere foarte bine, iar atunci când au o ocazie să marcheze. „În meciul tur în primele 45 de minute am jucat bine, dar am primit atunci acel cartonaș roșu al lui Enache și s-au schimbat datele problemei. Cunoaștem bine adversarul, așteptăm să vedem cu ce echipă vor începe meciul. Sunt sigur că vor încerca să joace cu cel mai bun unsprezece al lor, pentru că e important și pentru ei să obțină un rezultat pozitiv. Noi avem mulți jucători care pot face diferența. În Europa League trebuie să te aperi foarte bine, iar atunci când ai ocazia să marchezi. Dacă vom rata sau dacă nu ne vom concentra în apărare atunci vom avea probleme. Am discutat cu jucătorii, le-am arătat foarte multe goluri marcate de Osmanlispor în ultima perioadă și cred eu că sunt pregătiți pentru acest meci„, a menționat antrenorul stelist.

STEAUA-OSMANLISPOR. Reghecampf consideră că nu va fi un avantaj pentru Steaua dacă atacantul Raul Rusescu va juca pentru Osmanlispor joi seara. „Pentru noi nu va fi un avantaj dacă va juca Raul de la începutul partidei. Știm cine este, un jucător foarte bun. Dar trebuie să fim atenți în apărare, indiferent dacă el va juca sau nu. Cu siguranță ei au jucători la fel de periculoși sau chiar mai periculoși decât Raul pe care trebuie să-i blocăm. Trebuie să respectăm Osmanlispor, iar reacția noastră trebuie să fie foarte bună, altfel nu vom avea șanse să câștigăm. Dacă ei vor obține un rezultat pozitiv mâine seară atunci nu va mai conta rezultatul din ultima partidă pentru că vor fi calificați. Sunt pe primul loc și au foarte multe puncte„, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Echipa de fotbal Steaua întâlnește joi, de la ora 20,00, pe Arena Națională din Capitală, formația turcă Osmanlispor, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei L a Europa League.