STEAUA, revenire senzaţională cu Osmanlispor, în Liga Europa. Roş-albaştrii păstrează şanse de calificare

STEAUA a câştigat cu scorul de 2-1 în faţa lui Osmanlispor, în cel de-al cincilea meci jucat în grupele Ligii Europa. Roş-albaştrii au revenit după ce la pauză erau conduşi cu 0-1.

24 nov. 2016, 13:19
STEAUA, revenire senzaţională cu Osmanlispor, în Liga Europa. Roş-albaştrii păstrează şanse de calificare

Steaua a obţinut joi seara primul său succes în actuala ediţie a grupelor Ligii Europa. Cu sabia deasupra capului, pentru că orice alt rezultat în afara victoriei o elimina practic din competiţie, vicecampioana României a început timorată meciul cu Osmanlispor şi nu a fost capabilă să creeze faze la poarta adversă. Ba mai mult, turcii au fost cei care au marcat şi zburdau pe teren, spre o calificare ce le părea facilă.

După pauză lucrurile s-au schimabt însă radical. Două lovituri libere executate de Boldrin au fost transformate în goluri de Momcilovic şi Tamaş. În termeni practici, victoria o menţine pe Steaua în cursa de calificare în 16-imile Ligii Europa, însă trupa lui Reghe trebuie să îndeplinească o condiţie mai grea decât cea de joi seară: să câştige peste două săptămâni, la Villarreal.

În celălalt meci al grupei, spaniolii de la Villarreal au remizat pe terenul lui FC Zurich, scor 1-1, fiind egalaţi din penalty, în minutul 87.

Clasament:

1. Osmanlispor 5 2 1 2 8:7 7
2. Villarreal 5 1 3 1 7:7 6
3. Steaua București 5 1 3 1 4:5 6
4. Zurich 5 1 3 1 5:5 6

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 86 GOOOL Steaua! Gabi Tamaş marchează cu o senzaţională lovitură de cap, din centrarea lui Boldrin, din lovitură liberă! Steaua-Osmanlispor 2-1!

Min. 82 Achim şutează peste poartă, din 5 metri! Fotbalistul Stelei a reluat din drop, după o lovitură de colţ.

Min. 77 Momcilovic şutează foarte puternic, din afara careului, iar şutul său îl găseşte nepregătit pe portarul turcilor, care respinge cu dificultate.

Min. 74 Şut Vlad Achim, din afara careului, dar portarul lui Osmanlispor reţine mingea.

MIN. 68 GOOOL Steaua! Boldrin execută foarte bine o lovitură liberă de pe dreapta, în fapt un corner mai scurt, portarul lui Osmanli respinge în faţă, iar Momcilovic reia în plasa porţii turcilor. Steaua – Osmanlispor 1-1!

Min. 60 William de Amorim ratează prima mare ocazie a Stelei. Aflat în centrul careului, la 10 metri de poartă, el şutează din prima puţin peste transversală!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 37 Niţă o salvează pe Steaua! Şut Regattin, lângă bară, din pasa lui Delarge, dar portarul nostru scoate în corner. Turcii au fost foarte aproape să facă 2-0.

Min. 30 GOL OSMANLISPOR! Momcilovic este depăşit total de Vrsajevic în careul nostru şi centrează în centru la Ndiaye , care reia în plasă. Steaua – Osmanlispor 0-1!

Min. 23 Raul Rusescu execută o lovitură liberă de la 23 de metri pentru Osmanlispor, dar Florin Niţă reţine fără probleme.

Min. 15 Şut centrare al lui Adi Popa, mingea este deviată uşor cu capul de Momcilovic, dar portarul lui Osmanlispor reţine balonul.

Min. 9 Ripostă a turcilor, dar Niţă reţine un şut pe jos, de la 25 de metri.

Min. 6 Steaua are primul corner al meciului. Contraatac rapid al echipei noastre, dar şutul lui Adi Popa este respins de un fundaş turc în afara terenului de joc.

Min. 1 A început Steaua – Osmanlispor.

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Enache, Boldrin, De Amorim – Ad Popa. Rezerve: Stăncioiu – Simion, Golubovic, Jakolis, Aganovic, Achim, Bourceanu.

Osmanlispor: Karcemarscas – Vrsajevic, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, Maher – Regattin, Ndiaye, Delarge – Rusescu. Rezerve: Arikan – Demir, Guven, Lawal, Webo, Kilicaslan, Bayir.

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Steaua este obligată să câștige meciul cu Osmanlispor pentru a mai spera la calificare. Dacă nu vor câștiga diseară iar în celălalt meci al Grupei L se va impune oricare dintre Zurich și Villarreal, atunci roș-albaștrii vor fi eliminați matematic din UEFA Europa League.

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Cum se poate califica Steaua:

1. Steaua câștigă cu Osmanlispor și Zurich – Villarreal se termină egal. În acest caz, Stelei îi mai trebuie o victorie la Villarreal, în ultima rundă, succes ce ar asigura accesul în primăvara Europa League, indiferent de ultimul rezultat al grupei, dintre Osmanlispor și Zurich.

2. Steaua remizează cu Osmanlispor și Zurich – Villarreal se termină la fel, nedecis. În acest caz, Steaua va fi obligată să câștige la Villarreal, dar va trebui să se roage și ca Osmanlispor să câștige meciul cu Zurich. În acest caz, cu 7 puncte, roș-albaștrii ar termina pe 2 în grupă, cu un punct peste Villarreal și Zurich.

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. „Deocamdată cred că este rândul nostru să jucăm bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne bucurăm împreună. Va fi un meci decisiv pentru ambele echipe. Echipa care va reuși să câștige cu siguranță va lua o opțiune importantă pentru primăvara europeană. Am discutat cu jucătorii, le-am arătat foarte multe goluri marcate de turci în ultima perioadă și cred eu că sunt pregătiți pentru acest meci”, a declarat Laurenţiu reghecampf, înainte de STEAUA – OSMANLISPOR.

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Echipele probabile la meciul STEAUA OSMANLISPOR, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT şi PRO TV

STEAUA: Fl. Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Enache, Boldrin, Ad. Popa – De Amorim
Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

OSMANLISPOR: Arikan – Bayir, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, N’Diaye – Umar, Maher, Delarge – Webo
Antrenor: Mustafa Akcay .

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. STEAUA OSMANLISPOR se joacă, joi, de la ora 20:00, în etapa a 5-a din Grupa L a UEFA Europa League, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT şi PRO TV. De la ora 20:00, DOLCE SPORT şi PRO TV transmit LIVE meciul STEAUA OSMANLISPOR.