„DUBLĂ” RUSESCU! STEAUA – RIO AVE 2-1 în EUROPA LEAGUE. Vezi golurile

STEAUA RIO AVE 2-1. Steaua a câştigat cu 2-1 meciul cu Rio Ave din etapa a 3-a a Grupei J din UEFA Europa League. Rusescu a reuşit o "dublă" pentru Steaua în prima repriză, iar Del Valle a marcat pentru Rio Ave în pareta secundă. În celălalt meci al grupei J, Aalborg - Dinamo Kiev 3-0. Clasament: 1. Steaua 6p, 2. Dinamo Kiev 6p, 3. Aalborg 6p, 4. Rio Ave 0p.

23 oct. 2014, 19:11

STEAUA RIO AVE 2-1. Steaua va juca următorul meci tot cu Rio Ave, în Portugalia, pe 6 noiembrie, de la ora 22:05.

STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul STEAUA – RIO AVE, LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE, programat, joi, 23 octombrie, pe Arena Naţională din București, începând cu ora 20;00.STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE. Cine transmite meciul STEAUA – RIO AVE: meciul STEAUA – RIO AVE va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA – RIO AVE LIVE

89′ – schimbare la Steaua. Iese Sănmărtean, intră Filip

86′ – cartonaş galben pentru Szukala

82′ – cartonaş galben pentru Prepeliţă

81′ – schimbare la Rio Ave. iese del valle, intră Bressan

76′ – schimbare la Rio Ave. Iese Goncalves, intră Koka

68′ – schimbare la Rio Ave. Iese Ukra, intră Boateng

68′ – schimbare la Steaua. Iese Rusescu, intră Stanciu

66′ – schimbare la Steaua. iese Ad. Popa, intră Breeveld

56′ – cartonaş galben pentru Rusescu

48′ – GOL RIO AVE! A marcat DEL VALE! STEAUIA – RIO AVE 2-1!

A început repriza a doua.

PAUZĂ. STEAUA – RIO AVE 2-0!

45′ – GOL STEAUA! A marcat RUSESCU! STEAUA – RIO AVE 2-0! (vezi golul AICI)

39′ – Tarantini trimite mult peste poarta lui Arlauskis

34′ – dublă ocazie pentru Steaua. Sânmărtean şi Keşeru, blocaţi

27′ – cartonaş galben pentru Nuno Lopes

21′ – ocazie mare a lui Rio Ave. Diego Lopes a trimis puţin pe lângă poartă

17′ – GOL STEAUA! A marcat RUSESCU! STEAUA – RIO AVE 1-0! (vezi golul AICI)

11′ – Latovlevici trimite in careu spre Keseru, Marcelo este atent si respinge din fata stelistului

10′– contraatac al oaspetilor, cu Lopes centrand pentru Goncalves in careu, sut peste poarta din zona punctului de la 11 metri

6′ – Ukra centreaza in marginea careului mic, la prima bara, Rusescu se repliaza bine in defensiva si respinge cu capul!

A început meciul STEAUA – RIO AVE.

STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE Echipele de start:

STEAUA: Arlauskis – Rîpă, Papp, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sînmărtean – Popa, Rusescu, Tănase – Keşeru

Rezerve: Cojocaru, Filip, Stanciu, Breeveld, Pîrvulescu, Neagu, Varela.

RIO AVE: Cassio – Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Pinto – Wakaso, Tarantini – Diego Lopes – Ukra, Goncavales, Del Valle

Rezerve: Ederson, E. Boateng, Bressan, Gustavo, Koka, Roderick, Vilas Boas.

STEAUA – RIO AVE este LIVE VIDEO aici, aici şi aici.

STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE. Chiar dacă suporterii steliști nu păreau prea interesați de partida din Liga Europa cu formația portugheză, pînă în dimineața zilei meciului se vînduseră în total aproximativ 20.000 de bilete. Cum există șanse mari să se vîndă foarte multe și în ziua premergătoare duelului cu Rio Ave, sînt premise importante ca fanii roș-albaștrilor să ocupe mai mult de 50 la sută din capacitatea Arenei Naționale. Meciul se va disputa începînd cu ora 20:00 în etapa a treia a grupelor Ligii Europa.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 numai pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia din jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp la meciul STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUEParticipanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Meciul STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE va fi arbitrat de o brigadă din Ţara Galilor, cu Simon Lee Evans la centru. Arbitri asistenţi vor fi Philip Thomas şi Edward King, adiţionali John Bryn Roberts şi Mark Steven Whitby, iar rezervă Nick Pratt. Delegat UEFA pentru meciul STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE a fost desemnat finlandezul Teuvo Holopainen, iar arbitrii vor fi supervizaţi de rusul Alexei Spirin. Simon Lee Evans (39 de ani) a mai oficiat de două ori în partide în care au fost implicate echipe din România, de fiecare dată în grupele Ligii Europa: Pandurii – Pacos Ferreira, scor 0-0 (12 decembrie 2013), şi PSV Eindhoven – Rapid, scor 2-1 (15 decembrie 2011).

Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Sănmărtean, Prepeliţă – Chipciu, Rusescu, Tănase – Keşeru, aşa ar putea să arate echipa roş-albaştrilor la STEAUA – RIO AVE LIVE VIDEO în EUROPA LEAGUE.