STEAUA, singură spre titlu. Rivalii de la CFR CLUJ sunt pe punctul de a fi DEPUNCTAŢI

Din cauza unui litigiu cu Vasile Maftei, cel care are de recuperat aproape 100.000 de euro de la CFR Cluj, Comisia de Disciplină ar putea decide miercuri depunctarea trupei din Gruia cu două puncte.

25 nov. 2014, 14:47
STEAUA, singură spre titlu. Rivalii de la CFR CLUJ sunt pe punctul de a fi DEPUNCTAŢI

Salariile jucătorilor de la CFR Cluj sunt neplătite de câteva luni bune, dar gruparea din Gruia are probleme şi mai mari cu fotbaliştii pe care i-a avut în trecut sub contract. Astfel, mai mulţi jucători au de recuperat sume importante, iar aceştia s-au adresat comisiilor federale sau celor europene pentru a-şi încasa banii. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, formaţia ardeleană este foarte aproape de depunctare.

Miercuri, Comisia de Disciplină se va întâlni într-o nouă şedinţă, iar pe ordinea de zi se află şi dosarul lui Vasile Maftei, cel care are de primit 66.000 de euro din partea CFR-ului. Interesant este faptul că, în acest caz, fostul rapidist deţine o hotărâre favorabilă din parte Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, încă din 26 septembrie. Chiar şi aşa, cei de la CFR nu i-au restituit banii, însă nici Comisia de Disciplină nu a dispus penalizarea clubului.

Au fost mai multe amânări ale cazului. Au trecut două luni de la hotărârea CNSL, însă Comisia de Disciplină a tergiversat judecarea acestui caz„, au povestit pentru cancan.ro apropiaţii fotbalistului.

Nu este singura datorie pe care CFR-ul o are către Maftei, acesta deţinând şi o altă hotărâre din parte CNSL, pentru aproximativ 30.000 de euro. Alţi fotbalişti care mai au de încasat bani de la ardeleni sunt Felice Piccolo (aproximativ 150.000 de euro) sau Damjan Djokovic (70.000 de euro).