STEAUA-STROMSGODSET. Tot ce trebuie să ştii despre meciul STEAUA-STROMSGODSET

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO la PRO TV de la ora 20:30,vor juca, miercuri, pe Arena Naţională, în maşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Meciul STEAUA-STROMSGODSET va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO.

23 iul. 2014, 12:48
STEAUA-STROMSGODSET. Tot ce trebuie să ştii despre meciul STEAUA-STROMSGODSET

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO

Echipele de start pentru meciul dintre Steaua Bucureşti şi Stroemsgodset IF Drammen (Norvegia), care are loc miercuri seara, pe Arena Naţională din Capitală, în manşa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal:

Steaua: 24. Giedrius Arlauskis – 2. Cornel Râpă, 4. Lukasz Szukala, 33. Fernando Varela, 14. Iasmin Latovlevici – 8. Lucian Filip, 11. Andrei Prepeliţă – 77. Adrian Popa, 18. Lucian Sânmărtean, 10. Cristian Tănase (căpitan) – 7. Alexandru Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă. Rezerve: 95. Valentin Cojocaru – 9. Gabriel Iancu, 12. Nicolae Stanciu, 22. Paul Pîrvulescu, 27. Răzvan Toni Grădinaru, 97. Robert Vâlceanu, 28. Claudiu Keşeru.

Stroemsgodset: 12. Adam Larsen Kwarasey (căpitan) – 26. Lars-Christopher Vilsvik, 27. Jarl André Storbaek, 28. Marius Hoibraaten, 2. Mounir Hamoud – 9. Oyvind Storflor, 8. Francisco Júnior, 20. Mohammed Abu – 15. Flamur Kastrati – 75. Marvin Ogunjimi, 14. Iver Fossum. Antrenor: David Nielsen.

Rezerve: 13. Anders Gundersen – 22. Bismark Boateng, 16. Martin Odegaard, 21. Mathias Gjerstrom, 10. Péter Kovács, 19. Gustav Wikheim, 23. Thomas Sorum.

Echipe probabile:

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sînmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – G. Iancu. Antrenor: Costel Gâlcă

Stromsgodset: Kwarasey – Vilsvik, Storbaek, Hoiraten, Hamoud – Francisco Junior, Abu – Storflor, Fossum, Kastrati – Ogunjimi. Antrenor: David Nielsen

Meciul Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO de la ora 20:30, este programat miercuri 23 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în manşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO la PRO TV de la ora 20:30,vor juca, miercuri, pe Arena Naţională, în maşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Meciul STEAUA-STROMSGODSET va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO.

STEAUA-STROMSGODSET. LIVE VIDEO (ora 20:30) în LIGA CAMPIONILOR

Steaua – Stromgodset va fi arbitrat de o brigadă din Israel, cu Eitan Shemeulevitch la centru, a anunţat site-ul UEFA. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Danny Krasikow şi Nissan Davidy, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Alon Yefet.

Delegat UEFA pentru acest meci va fi englezul Andrew Shaw, în timp ce observator UEFA pentru arbitri a fost desemnat portughezul Vítor Melo Pereira. Shemeulevitch are 36 de ani şi este arbitru internaţional din 2012, iar în acest sezon al cupelor europene a condus partida dintre Şahtior Karaganda şi Şirak Ghiumri, 4-0, din primul tur preliminar al Europa League.

STEAUA-STROMSGODSET. Declaraţie ULUITOARE a lui Gâlcă înainte de RETUR

Steaua s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul tur cu Stromsgodset.

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Conform cotelor de la cele mai importante case de pariuri, Steaua va reuşi să-şi adjudece victoria şi în returul cu Stromsgodset, LIVE VIDEO la PRO TVde la ora 20:30. Steaua are cota 1,55 pentru o nouă victorie cu Stromsgodset. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO la PRO TV de la ora 20:30,vor juca, miercuri, pe Arena Naţională, în maşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Meciul STEAUA-STROMSGODSET va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO.

STEAUA-STROMSGODSET, meci din Liga Campionilor, precedat de un SCANDAL URIAŞ

În cazul în care se va califica în turul III preliminar din LIGA CAMPIONILOR, Steaua va lupta pentru accederea în play-off cu învingătoarea dublei dintre Aktobe şi Dinamo Tbilisi. După surprinzătoarea victorie cu 1-0 repurtată la Tbilisi, trupa din Kazahstan porneşte cu prima şansă la calificare. Bookmakerii se aşteaptă însă la un retur echilibrat. 2 e cota oferită gazdelor pentru un nou succes, respectiv 3.50, cotaţia acordată georgienilor la victorie. Dacă va întoarce rezultatul, Dinamo va reedita dubla cu Steaua din aceeaşi fază a Ligii Campionilor, ediţia 2013-2014. Atunci, Steaua s-a impus la general cu scorul de 3-1

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua n-a pierdut niciodata calificarea in Europa dupa o victorie la un gol in deplasare. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO la PRO TV de la ora 20:30,vor juca, miercuri, pe Arena Naţională, în maşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Meciul STEAUA-STROMSGODSET va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO.

„Putem sa va eliminam. Nu sunteti Real Madrid” – e mesajul norvegienilor de la Stromsgodset pentru stelisti.

Spre deosebire de meciul din Norvegia, la Steaua va juca si Adi Popa. Doar Gardos mai e accidentat.

„Steaua pe plan continental a mers bine mereu, n-a dezamagit niciodata suporterii mai ales in tururile preliminarii, s-a calificat mereu in grupe”, a declarat Alexandru Chipciu.

Daca Stromgodset reuseste minunea si se califica la Bucuresti, Steaua e eliminata din Europa. Nici in Europa League nu mai poate ajunge.

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua a castigat cu 1-0 prima mansa a dublei din turul II preliminar al Ligii Campionilor, impotriva norvegienilor de la Stromsgodset. Stelistii spera la un sprijin cat mai mare al suporterilor, iar conducerea a anuntat deja preturile biletelor pentru partida care se va disputa pe National Arena.

Preturile tichetelor la STEAUA-STROMSGODSET sunt urmatoarele:

PELUZE

INELUL 3 – 10 LEI
INELUL 2 – 15 LEI
INELUL 1 – 15 LEI

TRIBUNA A II-A

INELUL 3 – 20 LEI
INELUL 2 – 40 LEI
INELUL 1 – PERIFERIC – 30 LEI
INELUL 1 – MEDIAN – 40 LEI
INELUL 1 – CENTRAL – 60 LEI

TRIBUNA I

INELUL 3 – 20 LEI
INELUL 2 – 40 LEI

Programul caselor de bilete

MARTI – 10:00 – 19:00
MIERCURI – incepand cu ora 10:00

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Partida retur dintre Steaua și Stromsgodset, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, a stârnit interesul norvegienilor, care vor transmite meciul la TV Echipa norvegiană va sosi astăzi în București și va avea antrenamentul oficial de la ora 20:00, pe Arena Națională.

David Nielsen antrenorul lui Stromsgodset deplasează la bucurești 18 jucători: Mounir Hamoud, Francisco jr., Oyvind Storflor, Peter Kovacs, Adam Larsen Kwarasey, Anders Gundersen, Iver Fossum, Flamur Kastrati, Martin Odegaard, Gustav Mendonca Wikheim, Mohammed Abu, Mathias Berg Gjerstrom, Nana, Thomas Soerum, Lars Christopher Vilsvik, Jarl Andre Storbaek, Marius Hoibraten, Marvin Ogunjimi.

David Nielsen a declarat pentru site-ul oficial al clubului că vine la București cu gândul că va juca repriza a doua a meciului cu Steaua. La Drammen, spune Nielsen, a fost doar prima repriză a întâlnirii.

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o victorie fără drept de apel în returul de la Bucureşti cu Stromsgodset.

„Stromgodset este o echipă bună, chiar foarte bună. Să recunoaștem, ne-a dominat în prima repriză și am avut noroc de un portar aflat într-o zi de excepție.

Aștept de la echipa mea să domine jocul, să câștigăm clar, să mergem peste ei și să demonstrăm ce reprezintă Steaua în Europa. N-am spus că este un meci ușor, dar trebuie să ne impunem. Nu există relaxare la noi, jucătorii sunt conștienți de modul cum a arătat prima partidă.

Vreau să ne dominăm adversarul și așa va veni și rezultatul final. Trebuie să avem posesie și să ne simtă din primele minute petrecute pe teren că le suntem o echipă superioară din toate punctele de vedere”, a declarat Costel Gâlcă.

Antrenorul celor de la Steaua nu crede că va mai pleca vreun jucător până când echipa se va califica în grupele UEFA Champions League.

„Nu se mai pune problema să plece cineva de la Steaua. După ce ne vom califica, vom vedea. E altă discuţie. Dacă atunci va pleca cineva, sigur va fi înlocuit de un jucător de aceeaşi valoare. Până la urmă, e normal ca oricare dintre jucători să vrea să plece, să ajungă mai departe, la echipe mari, mai puternice, să câştige mai mulţi bani.

Dacă ar veni un mijlocaş, eu vreau să fie unul bun, nu un nou Costel Gâlcă. Eu am fost doar un jucător de echipă, nimic mai mult. Am vorbit de cîteva ori cu Gigi Becali. De câte ori poate el mă sună”, a mai spus Costel Gâlcă. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO la PRO TV de la ora 20:30,vor juca, miercuri, pe Arena Naţională, în maşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Meciul STEAUA-STROMSGODSET va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO.

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Patru jucători ai echipei Steaua, campioana României la fotbal, se confruntă în continuare cu probleme medicale înaintea returului cu Stromsgodset, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, Radu Paligora, medicul formaţiei din Ghencea.

Florin Gardoş a avut o leziune la muşchiul biceps femural, suferită la meciul cu Petrolul, în penultima etapă.

„Greşeala staff-ului medical a fost că nu a controlat refacerea pe perioada vacanţei şi trebuia să lucrăm cu el ca să fie cât mai aproape de recuperare. Când s-a întors din vacanţă i-am făcut o reevaluare şi, din păcate, leziunea se complicase cu o cicatrice. Am început lucrul cu el, dar complicaţiile continuă şi acum”, a explicat Paligora.

Gardoş nu are nevoie de operaţie, dar trebuie refăcut sută la sută, iar orice reintrare precoce poate duce la o complicaţie şi luni de indisponibilitate. Medicul a precizat că după rezolvarea problemei medicale, Gardoş va avea un program de recuperare a antrenamentelor. Internaţionalul este controlat săptămânal şi cât de curând urmează să înceapă antrenamentele cu echipa.

Radu Paligora a subliniat că antrenorul Costel Gâlcă nu a pus presiune pe revenirea jucătorilor accidentaţi.

„Un caz similar este cel al lui Varela, care suferă de o pubalgie cronică. S-a pus chiar problema unei intervenţii chirurgicale în perioada de pauză. Starea lui s-a îmbunătăţit momentan, dar el a pierdut o mare parte din cantonament”, a mai spus Paligora.

Aripa Adrian Popa a suferit o disjuncţie claviculară, el fiind un caz mai special, pentru că de obicei este nevoie de un minim de două săptămâni de aparat ghipsat şi abia după patru săptămâni să reînceapă pregătirea. ”Cu acceptul jucătorului am început un tratament nonconformist, graţie căruia am câştigat participarea sa la antrenamente, cu un disconfort cauzat de durere. Încă resimte dureri, dar e mai aproape de forma pe care o dorim”, a indicat Paligora.

Lukasz Szukala suferă de o pubalgie cronică.

„Nu a avut vacanţă, a pierdut şi o săptămână de cantonament în Italia, a trecut peste disconfortul creat şi face faţă la antrenamente”, a spus medicul Stelei.

„Varela şi Szukala au un regim mai special, dar gestionăm situaţia, au depăşit problemele şi pot juca”, a completat Paligora.

Costel Gâlcă, şi-a spus şi el părerea despre situaţia moştenită: „Am fost îngrijorat de situaţia medicală a unor jucători, dar nu am pus presiune pe revenirea lor. Ei au demonstrat că pot să treacă şi peste aceste probleme medicale”.

STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO. Steaua şi Stromgodset, LIVE VIDEO la PRO TV de la ora 20:30,vor juca, miercuri, pe Arena Naţională, în maşa a doua a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Meciul STEAUA-STROMSGODSET va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-STROMSGODSET LIVE VIDEO.