Steaua, umilită în primul amical. Reacţie dură a lui Reghecampf

Echipa Steaua a fost învinsă, marţi, cu scorul de 5-1, de formaţia germană FC Nurnberg, în primul meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Spania.

14 ian. 2014, 22:55
Steaua, umilită în primul amical. Reacţie dură a lui Reghecampf

STEAUA – NURNBERG 1-5. Pentru Steaua a înscris Neagu ’74, iar golurile nemţilor au fost marcate de Kiyotake ’17, Ginczek ’18, Drmic ’39, Mak ’57 şi Angha ’84.

Steaua a evoluat în prima repriză în următoarea formulă: Tătăruşanu – G. Matei, Râpă, Varela, Pîrvulescu – Bourceanu, Prepeliţă – Ad. Popa, Keşeru, Tănase – Piovaccari. În partea secundă au evoluat: Niţă – Neagu, Szukala, Aldea, Latovlevici – Răduţ, Pintilii – Chipciu, Stanciu, Iancu – Kapetanos. De asemenea, au mai jucat Grădinaru, Aldea şi Vâlceanu

În minutul 87, Alexandru Chipciu a fost eliminat. 

Următorul meci al Stelei la Marbella va avea loc joi, cu Werder Bremen.

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi seară, după meciul amical cu FC Nurnberg, scor 1-5, din stagiul de pregătire din Spania, că este deranjat de faptul că echipa sa a primit foarte multe goluri din cauza greşelilor personale.

„Mă deranjează că am primit foarte multe goluri pe greşeli personale, am pierdut mingea prea uşor. Nu am reuşit să ţinem de minge cum ne propusesem. Avem doar patru zile de antrenamente, au fost foarte dure şi s-a văzut. Trebuie să ne continuăm programul. Am improvizat foarte mult. Gardoş va lipsi câteva zile, nu va juca nici meciul următor. Pe mine mă interesează să ne pregătim foarte bine”, a declarat Reghecampf la DigiSport.

Tehnicianul Stelei este bucuros că echipa sa va juca în semifinalele Cupei României cu Dinamo: „Când ne-am calificat în semifinale, am spus că mi-aş dori să cădem cu Dinamo, pentru că atât Astra cât şi Petrolul jucau sau joacă mai bine ca Dinamo. Avem o mare şansă să ne calificăm în finală”.