STEAUA – VIITORUL 2-0: Hagi, un nou eşec în faţa lui Becali

Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Boldrin '17 din penalti şi Momcilovici '22.

06 nov. 2016, 15:54

STEAUA – VIITORUL 2-0. Steaua s-a impus în meciul disputat contra Viitorului pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 15-a a Ligii 1 şi restabileşte avansul de trei puncte faţă de urmăritoarea CS U Craiova.

Min. 90: Final de meci

Min. 70: Ocazie mare pentru Steaua! Aganovici îl remarcă pe Rîmniceanu cu un șut din interiorul careului de 16 metri, mingea revine la mijlocașul Stelei însă șutul său este respins de fundașii Viitorului.

Min. 45: Steaua conduce cu 2-0 la pauză.

Min. 22: 2-0, Momcilovici majorează diferenţa.

Min. 17 1-0: Gol Steaua! Boldrin reușește să transforme lovitura de la 11 metri. George Găman acordă lovitură de la 11 metri după un contact între Brandan și Adi Popa. Cei de la Viitorul au protestat și au reclamat că penalty-ul a fost acordat cu ușurință.

Gigi Becali a dat detalii despre primul „11” pe care va miza Laurenţiu Reghecampf la meciul cu Viitorul şi susţine că Dennis Man va fi rezervă, iar în atac va juca Adi Popa.

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  Duminica fotbalistica din Liga 1 se incheie cu derby-ul Steaua – Viitorul, doua echipe din fruntea clasamentului.

Steaua – Viitorul.  „Mergi să te baţi cu unii dintre cei mai buni jucători din România, cu o echipă bună. Un meci în care trebuie să ne autodepăşim. E o mare provocare. Ştim că Steaua e o echipă foarte bună, ştie să atace poziţional, bună pe faze fixe, lucruri importante în fotbal, îţi aduc succesul”, a declarat Hagi la conferinţa de presă.

Echipele de start:

Steaua: Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovici  – Achim, Muniru – Enache, Boldrin, De Amorim – Adi Popa
Rezerve: Stăncioiu – Man, Tudorie, Toșca, Bourceanu, Golubovici, Aganovici
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Viitorul: Râmniceanu – Hodorogea, Brandan, Ţîru, Boli – R. Marin, Nedelcu, Purece – Chiţu, Iancu, F. Coman
Rezerve: Buzbuchi – Rădoi, Carp, Ganea, Cicăldău, Stoica, Nimely
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: George Găman
Asistenți: Ovidiu Artene, Miclos Nagy
Rezervă: Iulian Dima
Observator: Marian Dorobanțu

„Diseară, va juca Popa atacant. Dennis Man va fi pe bancă. El nu trebuie riscat, trebuie jucat 20-30 de minute. A intrat bine şi nu trebuie să-l descurajăm. Eu zic că Man va fi unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României, la ce calităţi are.

Eu nu mă bag la echipă. Mă bag atunci când sunt probleme. Ei se consultă cu mine. Dacă nu vreau ceva, trebuie să facă aşa cum spun eu, dar rar se întâmplă asta”, a spus patronul Stelei la TV Sport ro.

Becali a vorbit şi despre meciul jucat între cele două formaţii în Ghencea, în 2013, pierdut de roş-albaştri cu un ruşions 2-5. În acel moment, Viitorul avea nevoie disperată de puncte pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce Steaua era deja campioană.

 „Acolo nu a fost blat, aranjament, nu a fost nimic. A fost altceva. Noi nu aveam pentru ce să jucăm. Atunci am zis să punem copiii. De ce? Pentru că nu aveam niciun interes. Trebuia să joc împotriva naşului meu? Nu aveam nimic de câştigat”, a adăugat Gigi Becali.

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT DOLCE SPORT. Prima partidă dintre cele două a avut loc pe 11 noiembrie 2012, la Constanţa, şi s-a încheiat cu victoria Stelei, scor 4-0, goluri Chipciu, Gardoş şi Rusescu dublă. În returul stagiunii respective, s-a consemnat una dintre cele mai mari surprize înregistrate în ultimii ani, victorie Viitorul cu 5-2 în Ghencea (Nikolic, Rocha / Chiţu dublă, Dică, Larie, Nikolov).

FC Steaua şi Viitorul s-au întâlnit de 11 ori în Liga I, de 10 ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a încheiat cu victoria echipei lui Hagi.

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT DOLCE SPORT. Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre situaţia în care se află Mihai Pintilii şi Ovidiu Popescu. „La Pintilii avem o problemă. La pauza meciului cu Zurich a simţit o durere pe gamba dreaptă, sperăm să nu fie foarte grav. Astăzi avea o durere şi la genunchi. Probabil din cauza antrenamentelor şi pentru că şi-a dorit să revină mai reperde. Sperăm ca această pauză competiţională să îl ajute. Pentru Ovidiu Popescu s-au făcut eforturi foarte mari, staful medical a reuşit să îl aducă din nou la antrenamentele oficiale ale echipei, un lucru pozitiv. Este de lăudat şi faptul că el şi-a dorit foarte mult. Este un jucător care dacă este sănătos şi continuă pe această linie nu are cum să nu apară în lotul echipei noastre”, a spus Reghe.

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT DOLCE SPORT. Ovidiu Popescu, accidentat în meciul pe care Steaua l-a câştigat cu 2-0 pe terenul celor de la CSM Poli Iaşi, s-a recuperat miraculos şi are şanse să fie pe teren în partida cu Viitorul, care se va disputa duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Mijlocaşul de 22 de ani, reprofilat fundaş dreapta în ultima perioadă, a fost faultat foarte dur de Alexandru Boiciuc, în primele minute ale meciului din etapa trecută cu CSM Poli Iaşi, intervenţie în urma căreia atacantul gazdelor a fost eliminat. Fotbalistul venit de la ACS Poli Timişoara nu a mai putut continua jocul şi a plecat de la stadion cu ambulanţa.

Deşi se credea că Ovidiu Popescu va fi indisponibil în jur de patru săptămâni, internaţionalul de tineret al roş-albaştrilor s-a refăcut mult mai repede decât s-ar fi aşteptat staff-ul liderului din Liga 1 şi, azi, s-a antrenat normal alături de colegii săi.

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT DOLCE SPORT. Dacă Reghecampf a avut plăcuta surpriză ca staff-ul medical să îl recupereze mai repede decât ar fi anticipat oricine pe Ovidiu Popescu, Steaua nu se va putea baza, cel puţin în confruntarea cu Viitorul, pe Mihai Pintilii. 

Acesta a fost forţat la Suceava, în Cupă, apoi a fost titular, în campionat, pentru a fi pe teren din primul minut cu Zurich, în Europa League, însă lucrurile nu au ieşit aşa cum a plănuit tehnicianul Stelei. Închizătorul a suferit dureri la încălzire şi, având în vedere background-ul său, nu a fost forţat. El va fi menajat şi în disputa cu Viitorul, pentru că problema este una extrem de delicată.

Din păcate, cu Pintilii avem o problemă. Sperăm să nu fie gravă. La pauza meciului cu Zurich, când voiam să îl întroducem, a simțit o durere la gamba piciorului drept. Azi acuza și o durere la genunchi. Probabil au apărut aceste dureri din cauza antrenamentelor și pentru că a vrut să intre mai repede pe teren. Sperăm ca pauza cauzată de meciurile naționalei să îl ajute și să să revină la antrenamente. Este unul dintre cei mai importanți jucători și ne poate ajuta foarte mult„, a explicat Reghecampf, în conferinţa de presă de azi. 

Două luni şi jumătate a lipsit Pintilii, care a suferit o intervenţie chirurgicală. El este văzut drept unul dintre titularii indiscutabili ai echipei, Muniru, Bourceanu sau Moke având evoluţii oscilante în această stagiune.

Cum a fost în meciul anterior:

 
 
 

Steaua a câștigat meciul din etapa a doua de pe terenul Viitorului, scor 3-1, după reușitele lui Tudorie, Popa și Stanciu, respectiv Chițu. Aceasta e a șaptea deplasare consecutivă pe terenul echipei lui Hagi pe care Steaua o câștigă.

Laurenţiu Reghecampf a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 3-1, că echipa sa a făcut greşeli multe, însă important este rezultatul şi în general trebuie să fie mulţumit.

„Am făcut din nou greşeli foarte multe şi nu este posibil la nivelul la care noi vrem să ajungem. Însă la urma urmei rezultatul este important. Au intrat jucători care nu au jucat foarte mult. Cred că în general trebuie să fim mulţumiţi şi să muncim mai mult. Una peste alta a fost bine ceea ce am făcut astăzi”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Formaţia FC Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.Golurile învingătorilor au fost marcate de Tudorie ’29, Popa ’62 şi Stanciu ’89. Pentru FC Viitorul a înscris Chiţu, în minutul 41.

Hagi, după meciul cu FC Steaua: Penalti la Tănase nu aţi văzut? Şi gol valabil?

„Dacă pierzi, cum trebuie să fii? Fericit? Să accepţi? Eu nu accept. Noi am jucat, am încercat să ne facem treaba cât mai bine. Meciul are 90 de minute, din păcate. O echipa experimentată te pedepseşte. Îmi pare rău. Meritam mai multe azi. Am făcut şi anumite greşeli şi asta ne-a costat. Penalti la Tănase nu aţi văzut? Şi gol valabil? (n.r. – la o reuşită a lui Răzvan Marin) Tac din gură, merg înainte, asta este. Suntem prea mici. Mici, mici. S-a văzut astăzi, suntem mici”, a spus Hagi, conform dolce-sport.ro.

VIITORUL – STEAUA 1-3

Min. 90+3: Final de meci

Min. 83: 1-3, Stanciu devine, din servant, finalizator

Min. 61: 1-2, ocaziile se răzbună, Adi Popa aduce Steaua în avantaj

Min. 52: Debut de repriză în forţă pentru gazde, mingea loveşte de două ori bara porţii steliste.

Min. 45: Viitorul – Steaua 1-1 la pauză

Min. 41: 1-1, Chiţu restabileşte egalitatea

Min. 32: Gol anulat pentru Viitorul după cun fault ciudat al lui Aganovic.

Min. 30: 0-1, Tudorie deschide scorul pentru Steaua după o gafă a portarului Râmniceanu, care scapă mingea în faţă.

Componenţa formaţiilor:

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Carp, Cr. Ganea – Brandan – I. Filip, R. Marin – Purece, Chițu, Fl. Tănase.

Steaua: Cojocaru – Tamaș, Toșca, Momcilovici – Ad. Popa, Muniru, Bourceanu, D. Popescu – Aganovici, Hamroun, Tudorie.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Spectatorii care vor să vadă echipa lui Reghe împotriva Viitorului mai au la dispoziţie doar 800 de bilete. Este foarte posibil ca şi acestea să fie achiziţionate astăzi, iar partida se va disputa cu casa închisă. 

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Pentru „roş-albaştrii”, acesta este de fapt primul meci al noului sezon din campionatul intern. Partida cu CSM Politehnica Iaşi, din prima etapă, a fost amînată pentru 31 august. Trupa lui Hagi a învins FC Voluntari în meciul de deschidere al Ligii 1 cu scorul de 1-0.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Partida se anunță una interesantă, chiar dacă atât Viitorul, cât și Steaua nu vor alinia cele mai bune formule. Hagi nu se va putea baza pe Țâru, menajat după accidentarea la cap suferită în Belgia, în timpul partidei cu Gent, scor 5-0, în timp ce Reghecampf a spus că va folosi jucători ce au evoluat mai puțin până acum.

Miza cea mare a Stelei este calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, astfel că Reghe trebuie să fie atent ce jucători va folosi în Liga 1, mai ales că lotul nu este deloc ofertant pentru primul 11.