Ştefan Bănică are arici la buzunar. Unde credeţi că a dus-o pe Lavinia Pârva în vacanţă?

Face bani cu lopata, dar e strâns la pungă. Lui Ştefan Bănică i s-a dus buhul în showbiz că ar fi zgârcit ca Hagi Tudose şi se pare că nici în compania Laviniei Pârva nu se dezminte. Artistul profită de angajamentele lui publicitare pentru a petrece vacanţe gratis cu partenera lui.

24 aug. 2014, 09:37
Ştefan Bănică are arici la buzunar. Unde credeţi că a dus-o pe Lavinia Pârva în vacanţă?

Sunt discreţi în Bucureşti, dar se bucură unul de celălalt în locuri retrase din ţară, scrie click.ro. Ştefan Bănică (46 ani) o duce pe Lavinia Pârva (30 ani) în scurte vacanţe la munte. De obicei, cei doi se cazează în vilele Complexului Cochet, situat în Poiana Ţapului (Buşteni), căruia solistul îi face reclamă de ceva vreme.

Citeşte şi Andreea Mantea, jignită de Ştefan Bănică Jr

De altfel, mergând cu maşina pe DN1, poţi întâlni la tot pasul afişe publicitare cu Bănică, promovând locul respectiv. Se pare că aici artistul repetă în linişte, alături de trupa lui, dar totodată se bucură şi de intimitate alături de Lavinia.

Citeşte şi Horia Brenciu, ATACAT DUR de Bănică Jr la X Factor: „Eu nu cânt 20 de coveruri şi doar două piese proprii”

Cum în această vară cei doi îndrăgostiţi nu au avut timp să plece într-o vacanţă romantică peste hotare, din pricina angajamentelor artistice pe care le au, ei au preferat să-şi consume nopţile fierbinţi la munte, pe Valea Prahovei.