Ştefan Bănică nu ştie nimic. Cine a distrat-o pe Lavinia Pârva de ziua ei FOTO

Lavinia Pârva a sărbătorit într-o discreție totală împlinirea a 31 de ani. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a stat aproape toată ziua în casă, iar când a ieșit a făcut deliciul vecinilor cu cățelul ei. De altfel, necăjită că nu reușește să scoată niște bani de la un bancomat, Lavinia a revenit la sentimente mai bune după ce bichonul a început să sară în jurul ei cu chef de joacă.

28 nov. 2015, 09:04

Lavinia Pârva a împlinit 31 de ani în urmă cu câteva zile. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a preferat să-și petreacă ziua în vila în care locuiește împreună cu artistul și să răspundă, probabil, la telefoane, scrie click.ro. E drept că nici vremea de afară nu prea îmbia la plimbare.

Citeşte şi X Factor. Ştefan Bănică, anunţ ŞOCANT în plin concurs: „Eu renunţ, nu mai pot…”

Fotoreporterii Click! au surprins-o când ieșit din casă pentru puțin timp, la orele amiezei, însoțită de cățelul ei, un bichon havanez cu mare chef de joacă. Cântăreața s-a îmbrăcat sport, ca pentru o ieșire până la colțul străzii, în pantaloni bufanți din catifea, pe care i-a băgat în cizmele negre din piele, și cu o geacă portocalie din fâș, până în talie, cu o bordură din blană la glugă.

Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a dat o fugă până la un bancomat, de unde a încercat să scoată niște bani. Fără succes, însă, în ciuda telefoanelor pe care le-a dat pentru rezolvarea problemei. În tot acest timp, cățelul și-a așteptat cuminte stăpâna.

La plecare, însă, chiar dacă Lavinia era neagră de supărare, cățelul s-a pus pe țopăit și a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze.