Ştefan Bănică, un tată mândru. Cum arată Radu, fiul cel mare al artistului

Ştefan Bănică Junior este un tată mândru de copiii săi. Cântăreţul nu pierde nicio ocazie şi îşi laudă copiii de fiecare dată. Radu, fiul cel mare al artistului a câştigat titlul de Mister Boboc, iar Ştefan l-a felicitat pe pagina sa de socializare.

07 dec. 2016, 21:22
Ştefan Bănică, un tată mândru. Cum arată Radu, fiul cel mare al artistului

Radu a crescut, iar acum este elev în clasa a IX-a la Liceul Jean Monnet. La Balul Bobocilor el a reuşit să câştige titlul de Mister Boboc, spre marea bucurie a prietenilor săi, dar şi a celebrului său tată.

Ştefan Bănică şi-a felicitat şi el fiul pe pagina acestuia de socializare unde Radu a postat o fotografie în care zâmbeşte fericit. „Pentru mine eşti mister oricum ! Bravo, tati!”, i-a scris artistul băiatului său care i-a moştenit nu doar trăsăturile, ci şi carisma.

„Sunt un tată fericit, am doi copii minunaţi, o am pe mama lângă mine, am o femeie care mă iubeşte şi pe care o iubesc şi o profesie care imi umple sufletul, care îmi dăruieşte şi mă face să dăruiesc”, spunea Ştefan Bănică într-un interviu pentru Viva!

Ştefan Bănică are doi copii frumoşi, talentaţi cu care se mândreşte de fiecare dată. Radu, fiul artistului născut din relaţia acestuia cu Camelia Constantinescu şi Violeta, fiica născută în timpul căsătoriei cu Andreea Marin, sunt cele mai importante fiinţe din viaţa starului.

Citeşte şi Andreea Marin divorţează şi se întoarce la Ştefan Bănică jr? „El este tatăl Violetei, între voi este o legătură puternică”