PROCESUL ANULUI. Ştefan Bărboianu cere DAUNE URIAŞE de la Ionuţ Negoiţă

Ştefan Bărboianu a început, prin intermediul avocatului său, Dan Idiţă,demersurile legale şi a depus documentele necesare pentru acţionarea în judecată a lui Ionuţ Negoiţă, atât la comisiile FRF și LPF, cât şi la Tribunalul Bucureşti.

26 mai 2015, 09:02
PROCESUL ANULUI. Ştefan Bărboianu cere DAUNE URIAŞE de la Ionuţ Negoiţă

Ştefan Bărboianu solicită în instanţele civile daune morale de 500.000 de euro patronului lui Dinamo, care l-a acuzat că a vândut meciul cu Steaua, scrie Fanatik.

„Avocatul meu, Dan Idiţă, a făcut toate demersurile pentru a pune în mişcare acţiunile în instanţa sportivă şi civilă împotriva lui Ionuţ Negoiţă. Toate procesele mele sunt pe rol, atât la Tribunal, cât şi la comisiile sportive”, a declarat Ştefan Bărboianu.

„Eu l-am aşteptat pe patronul lui Dinamo să facă publice toate dovezile pe care a spus că le are împotriva mea, dar văd că nu le-a făcut deloc. Acum aştept ca justiţia şi comisiile să îşi facă datoria”, a mai spus Ştefan Bărboianu.

Plângerea împotriva lui Ionuţ Negoiţă a fost înregistrată în urmă cu câteva zile la Tribunalul Bucureşti, iar jucătorul a cerut dane morale de 500.000 de euro, susţin apropiaţii acestuia.