Ştefan Stan şi Andreea Mantea, cel mai neaşteptat cuplu din 2013

Andreea Mantea şi Ştefan Stan şi-au transformat prietenia într-o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au surprins pe toată lumea cu vestea că formează un cuplu.

07 ian. 2013, 16:15
Ştefan Stan şi Andreea Mantea, cel mai neaşteptat cuplu din 2013

Ştefan Stan şi Andreea Mantea au oficializat relaţia abia acum, la o lună de relaţie. Prezentatoarea de televiziune şi câştigătorul titlului de „Vocea României” au petrecut noaptea de Revelion împreună la Târgu Jiu şi s-au plimbat ca doi îndrăgostiţi prin oraş.

Sunt fericită. Ştefan e un om minunat pe care l-am descoperit într-un moment în care aveam mare nevoie de el. Mi-a arătat o prietenie incredibilă, mi-a fost alături şi am simţit că bătăile inimii încep să se accelereze atunci când mă aşteptam mai puţin. E adevărat, suntem la început, dar trăim o poveste minunată„, a declarat Andreea Mantea pentru WoWbiz.

Şi Ştefan, la rândul său, i-a făcut o frumoasă declaraţie de dragoste brunetei.

Andreea este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Am aşteptat 35 de ani ca să mă pot simţi completat şi fericit. A apărut Andreea, nici acum nu ştiu de unde şi ce am facut atât de bun ca să o merit, însă sunt cel mai fericit din lume! Chiar cred că în 2012 a fost sfârsitul lumii pentru vechiul Ştefan Stan. Acum trăiesc cel mai frumos început cu putinţă, unul cu Andreea la braţ”, a spus cântăreţul.