Stela Popescu a murit. Cum a apărut pe scenă cu doar câteva zile înainte să moară

Stela Popescu a fost găsită decedată în locuinţa sa, joi după-amiază. În urmă cu doar două zile, îndrăgita actriţă a fost invitată la la Gala Femeilor de Succes, unde a fost premiată. Atunci au apărut primele semne că ceva nu este în regulă cu actriţa.

23 nov. 2017, 15:46
Stela Popescu a murit. Cum a apărut pe scenă cu doar câteva zile înainte să moară

Invitată la una dintre multele Gale la care a fost premiată de-a lungul vieții sale, Stela Popescu şi-a uimit admiratorii cu un discurs care nu părea că îi aparţine.

Citeşte şi Stela Popescu a murit la 81 de ani. Florin Piersic, sfâşiat de durere: E una din cele mai triste veşti. Era atât de generoasă, de bună

La un moment dat, certându-i pe cei din jur, Stela Popescu a declarat: „Nu mai vin la voi. Nu o să mă mai chemați, dar nu mai vin la voi”, a spus ea, întreruptă de aplauzele celor din sală. Apoi, ușor îndulcită, a luat-o de mână pe prezentatoarea Galei și, zâmbind greoi, le-a spus celor din sală că îi iubește. „M-ați zăpăcit…”, a recunoscut, din nou, Stela, simțind parcă că ceva nu este în regulă cu ea, aplauzele celor din sală salvând-o de o situație de-a dreptul dificilă, potrivit spynews.ro.

La doar câteva zile, vedeta scenei românești a fost găsită de SMURD, în casa, ea nemaiputând fi resuscitată stopul cardiac suferit fiindu-i fatal.