Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, SITUAŢII de CUMPĂNĂ în VACANŢA de la MARE

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au trecut prin situaţii de cumpănă în această vară, în timp ce se aflau în casele lor de vacanţă din staţiunea 2 Mai.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 11:26
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, SITUAŢII de CUMPĂNĂ în VACANŢA de la MARE

Alexandru Arşinel deţine ultima casă din 2 Mai, însă în zona respectivă nu există niciun stâlp de iluminare, fapt ce-l determină pe actor să locuiască noaptea într-o beznă totală.

Pentru că soluţionarea problemei se poate face doar de către autorităţile din Limanu, care încă întârzie cu soluţia, Alexandru Arşinel şi-a luat măsuri de precauţie împotriva hoţilor care i-ar călca casa. Alexandru Arşinel nu a fost păgubit niciodată, şi asta pentru că a decis să îşi asigure atât casa, cât şi cele mai valoroase bunuri pe care le deţine.

„Primarul e bun gospodar, ne-a rezolvat şi problema canalizării, iar cu iluminatul în zonă este o scăpare care se va rezolva până la urmă. Cel mai bun paznic al unei case e asigurarea. Mi-am dat seama că altceva n-ai ce să faci… Am recuperat tot prejudiciul de la asigurări. În general, trebuie să-ţi asiguri bunurile din casă mai ales”, a declarat Alexandru Arşinel în exclusivitate pentru ziarulring.ro.

Dacă problema celebrului actor se poate rezolva la un moment dat, situaţia Stelei Popescu este mult mai complicată şi lipsită de soluţie. Tot pentru sursa citată, actorul a mai declarat că: „Stela stă într-un alt loc din 2 Mai şi casa ei e înconjurată de foarte multe imobile. E la margine de mare, dar piraţii, întrucât au dispărut, nu vin pe mare să-i atace casa.

Ea are altă problemă extrem de complicată acolo: malul respectiv, de la intrarea în 2 Mai şi până spre Vama Veche, se surpă şi încă nu s-a luat nicio măsură pentru sistematizarea acestuia. În câţiva ani, există pericolul să-i ajungă marea în curte şi să se surpe toată faleza, cu tot cu casă”.

Citeşte şi  Soţia lui Arşinel rupe tăcerea. Ce spune despre relaţia dintre soţul ei şi Stela Popescu