Stela Popescu suferă de diabet

Stela Popescu este mereu cu zâmbetul pe buze, mereu are o glumă bună de spus. Însă, în spatele acestei imagini, îndrăgita actriţă a ascuns o suferinţă, pe care a mărturisit-o în cartea sa de bucate.

24 aug. 2015, 07:11
Stela Popescu suferă de diabet

Ajunsa la 79 de ani, Stela Popescu a ramas la fel de vesela si de sarmanta ca in tinerete. Actrita a ascuns insa o suferinta cumplita pe care le-a dezvaluit-o abia acum, dupa ani de zile, celor care i-au cumparat cartea de bucate „Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, o culegere de retete din zona Moldovei de dincolo si de dincoace de Prut, dar pe marginea carora actrita face tot felul de precizari.

Stela Popescu a VORBIT pentru prima DATĂ despre VIOL: „Durerea e imensă”

„Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce?”, scrie Stela Popescu, potrivit libertatea.ro. Si tot ea ofera si un raspuns: „Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza. Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”.

Actrita a marturisit in mai multe randuri ca este o gurmanda si ca a tinut toata viata ei cure de slabire, dar ca n-a reusit niciodata sa fie trasa prin inel tocmai pentru ca ii place si sa gateasca, si sa manance.