Stelei i-au adus un omagiu dinamovistului mort. Toată echipa a mers la stadion, să aprindă lumânări VIDEO

Jucătorii Stelei, însoţiţi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, au mers sâmbătă să aprindă lumâni în locul unde Patrick Ekeng a căzut şi şi-a găsit sfârşitul.

07 mai 2016, 11:25
Stelei i-au adus un omagiu dinamovistului mort. Toată echipa a mers la stadion, să aprindă lumânări VIDEO

Stadionul Dinamo s-a transformat sâmbătă în loc de pelerinaj, sute de oameni, cutremuraţi de tragica dispariţie a lui Patrick Ekeng, ţinând să-i aducă un ultim omagiu fotbalistului camerunez.

Jucătorii și staff-ul Stelei au fost și ei prezenți la stadionul Ștefan cel Mare, fiind aplaudați de suporterii alb-roșilor. În următoarele ore sunt așteptați și jucătorii Rapidului, dar și ai altor formații. Cei mai afectați jucători ai Stelei păreau Marica și Tamaș, foștii fotbaliști ai lui Dinamo.

Citeşte şi Medicul lui Dinamo: Ekeng avea puls când am ajuns la el. Pe ce să fac masaj cardiac?

Fotbaliștii Concordiei Chiajna au fost și ei prezenți pentru a aduce un ultim omagiu lui Ekeng, iar Patrice Feussi, prieten bun cu Ekeng, a izbucnit în plâns în timp ce dădea declarații, nemaiputând continua.

Printre cei care au venit pe stadionul lui Dinamo pentru a aprinde o lumânare s-au mai numărat Cosmin Contra, George Țucudean, Dragoș Grigore, Florin Matache și întreaga echipă a Concordiei Chiajna.