Stelian Ion: Viorica Dăncilă este întruchiparea incompetenţei. Sunt optimist că Guvernul va pica în câteva zile

Liderul deputaţilor USR, Stelian Ion, consideră că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă are "premisele foarte clare" să fie adoptată.

01 oct. 2019, 16:28
Stelian Ion: Viorica Dăncilă este întruchiparea incompetenţei. Sunt optimist că Guvernul va pica în câteva zile

„Viorica Dăncilă este întruchiparea incompetenţei. Este inadmisibil ca această persoană să ocupe încă această funcţie înaltă, de premier al României. Astăzi s-a desfăşurat un moment tare important, acela al depunerii moţiunii de cenzură. Faptul că sunt 237 de parlamentari au semnat această moţiune, există premisele foarte clare că moţiunea are cele mai mari şanse să treacă. Doamnei Dăncilă îi este frică de această moţiune de cenzură. Face tot posibilul să evite Parlamentul. I-a fost frică să vină în Parlament de bună voie. O aducem aici forţat, ca să picăm acest guvern, care este ruşinea României, ne face de ruşine în întreaga ţară, dar ne face de ruşine în întreaga lume. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în Parlamentul European este o dovadă în plus. A fost un efort comun, îi felicit pe toţi colegii care au contribuit la reuşita acestui demers de strângere de semnături şi sunt optimist în sensul că acest Guvern va pica în câteva zile”, a spus Stelian Ion, marţi, după depunerea moţiunii de cenzură, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: MOŢIUNEA DE CENZURĂ a fost depusă. Raluca Turcan acuză un abuz.PSD vrea citirea moţiunii dincolo de programul de lucru al Parlamentului

Moţiunea de cenzură, iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă, a fost depusă marţi în Parlament.

Moţiunea, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi de la parlamentari PSD.