Steliano Filip: Plecăm cu şansa a doua, dar vom da totul la Bilbao pentru a ne califica

Steliano Filip a declarat, joi, după ce Dinamo a remizat cu Athletic Bilbao, scor 1-1, că formaţia sa pleacă cu şansa a doua, dar jucătorii vor da totul la retur pentru a obţine calificarea.

RomaniaTV.net
27 iul. 2017, 20:17
Steliano Filip: Plecăm cu şansa a doua, dar vom da totul la Bilbao pentru a ne califica

„Suporterii s-au ridicat la cel mai înalt nivel. Plecăm cu şansa a doua, aşa cum a fost de la început, dar am demonstrat că suntem o echipă valoroasă, în creştere. Ne bucurăm că revenim după atâţia ani în Europa, vom da totul la Bilbao pentru a ne califica. Ne-a motivat prezenţa lui Rivaldo. Nu depinde de mine plecarea de la Dinamo, acum mă gândesc doar la echipa mea. Dacă se va face ceva, vom vedea”, a spus Filip la TVR 1.

Sergiu Hanca a subliniat că nu poate fi mulţumit de rezultatul de egalitate, atât timp cât Dinamo a avut chiar şansa de a câştiga partida de pe Arena Naţională. „Este un rezultat care nu ne mulţumeşte, am simţit că puteam câştiga, deşi Bilbao nu este o echipă oarecare. În retur nu avem nimic de pierdut şi mergem să câştigăm la Bilbao. Nu ne-a fost frică la început, acum şansele sunt 60-40 la sută pentru Bilbao. Rivaldinho este un băiat extraordinar cu nişte calităţi incredibile. Rivaldo a fost la noi înainte de meci şi ne-a încurajat”, a spus Hanca.

Rivaldinho, autorul golului care a adus remiza pentru „câini”, crede că Dinamo păstrează şanse de calificare: „Cred că echipa a făcut o treabă bună, nu doar eu. Am jucat mult mai bine decât în ultimul meci din campionat şi asta ne dă speranţe. A fost primul meu meci în cupele europene şi mă bucur că am înscris un gol fantastic, mai ales că era şi tatăl meu în tribune. Chiar dacă nu era aici, el este o persoană importantă pentru mine. Cu el aici, cu prietenii şi cu soţia mea a fost foarte important. Dacă aş avea măcar unu la sută din talentul său, probabil aş fi fost cel mai bun. Pentru că el a fost unul dintre cei mai buni din istorie. Va fi dificil în retur, dar mai avem şanse de calificare. Ştiam că azi va fi un meci greu”.