STENOGRAME. Nichita, ATAC la Ponta: Noi muncim de ne ies ochii să scoatem voturile şi tu ai stricat totul

Gheorghe Nichita îl acuza pe Victor Ponta, într-o discuţie cu iubita sa, că nu a ştiut să gestioneze problema votului din Diaspora, potrivit unei înregistrări audio publicate de stiripesurse.ro. Mai mult, în presă au ajuns şi fotografii cu fostul edil, la un hotel de lux din străinătate. Între timp însă, soţia fostului primar îi ia apărarea şi spune că dosarul este unul cu iz politic.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 13:18
STENOGRAME. Nichita, ATAC la Ponta: Noi muncim de ne ies ochii să scoatem voturile şi tu ai stricat totul

Potrivit unor înregistrărilor, Gheorghe Nichita vorbeşte extrem de supărat despre modul în care premierul Victor Ponta a gestionat problema votului din Diaspora între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014 şi nu l-a demis pe ministrul de Externe. Concluzia lui Nichita: Ponta a stricat totul.

„Îl sacrificam, partidul găsea altceva. Şi aşa l-a sacrificat până la urmă. Şi-a dat demisia el că nu face…? Căcat. Cu Băsescu, la presiuni… Ce să mai discutăm cu românu’ acuma de Băsescu? Trebuia să-l demită. Una e să-mi dau demisia eu, pe nişte motive cum trebuie şi alta e să spui: ‘Eu… (reprezint?) românii, eu l-am demis.’ Şi cu asta basta. Eu de la BEC (?) nu pot să demit pe nimeni, nu ai dreptul tu. Pe ministrul tău de externe tu trebuie să-l demiţi. (Nu se înţelege) că a fost la Paris… au fost nu ştiu câţi să voteze. Noi muncim de ne ies ochii în teritoriu ca să scoatem voturile şi tu ai stricat totul”, spune Nichita în discuţia cu iubita sa, în ziua alegerilor prezidenţiale, turul 2, când deja devenise clar că Victor Ponta va pierde.