Şterge 10 ani de pe chip cu o mască mai bună decât orice intervenţie chirurgicală. Tot ce-ţi trebuie se află în bucătăria ta!

Exista numeroase tratamente pe piata care promit ca iti intineresc chipul imediat si ca te scapa de aspectul imbatranit, insa prea putine reusesc chiar sa faca acest lucru.

10 mart. 2018, 11:09
Şterge 10 ani de pe chip cu o mască mai bună decât orice intervenţie chirurgicală. Tot ce-ţi trebuie se află în bucătăria ta!
Desi poate parea incredibil, o masca faciala te ajuta sa pari cu zece ani mai tanar. Daca nu iti permiti interventiile estetice, foloseste urmatoarea masca. Ai nevoie de 4 ingrediente, usor de procurat:
 
– miere pura – doua lingurite
 
– scortisoara – o lingurita
 
– avocado – o bucata
 
– pudra de cacao raw – 3 lingurite
 
Pune toate ingrdientele intr-un bol si amesteca-le, pana cand se face o pasta. Aplica aceasta masca pe fata si las-o timp de 25 de minute, apoi spala-te cu apa calda. Pentru cele mai bune rezultate, aplica aceasta masca de doua ori pe saptamana, scrie kfetele.ro.
 
Iată care sunt beneficiile pe care le oferă scorțișoara tenului tău și cum poți scăpa de probleme de sănătate cu ajutorul ei:
 
1. Este un extraordinar exfoliant natural.
Este indeajuns de aspra ca sa exfolieze bine pielea, dar si suficient de blanda ca sa o catifeleze si sa nu o agreseze. Iti poti prepara un scrub pentu exfolierea tenului folosind scortisoara, zahar, praf de copt si apa. 

Acest amestec va indeparta mizeria si va curata porii, lasand pielea stralucitoare. Pentru hidratarea tenului, apeleaza la o masca cu scortisoara, lapte si miere.

2. „Sterge” ridurile fine.
Aplicata pe fata, scortisoara imbunatateste circulatia sangelui la nivelul epidermei. Acest lucru face ca pielea sa para mai tanara, iar ridurile fine isi reduc astfel aspectul, devenind mai putin vizibile. Evita zona ochilor atunci cand iti aplici o masca cu scortisoara.

3. Da volum buzelor.
Daca vrei sa-ti maresti natural buzele, scortisoara este solutia! Pentru a da volum buzelor amesteca scortisoara cu miere si maseza buzele timp de 5 minute, apoi clateste. Efectul este temporar.

4. Este un bun tratament pentru acnee.
Datorita proprietatilor antimicrobiene si antiinflamatorii, scortisoara reuseste sa vindece acneea. De asemenea, oxigeneaza eficient pielea.

Amesteca trei lingurite de miere cu o lingurita de scortisoara ca sa obtii un tratament impotriva cosurilor. Aplica pe cosuri si lasa sa actioneze peste noapte. Aplica acest tratament o data pe saptamana.