Ştirea falsă care a CUTREMURAT LUMEA: Avionul lui OBAMA S-A PRĂBUŞIT în RUSIA

O grupare necunoscută de hackeri a atacat duminică pagina de Facebook a prestigioasei publicaţii Wall Street Journal (WSJ), pe care a postat o informaţie falsă despre prăbuşirea Air Force One în Rusia şi posibilitatea ca vicepreşedintele Joe Biden să susţină un discurs către naţiune.

21 iul. 2014, 08:00
Ştirea falsă care a CUTREMURAT LUMEA: Avionul lui OBAMA S-A PRĂBUŞIT în RUSIA

După 20 de minute, ziarul a anunţat pe contul său din reţeaua de socializare că pagina sa a fost piratată şi a eliminat informaţiile false, dar unii utilizatori reuşiseră să realizeze capturi, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Declaraţie ŞOCANTĂ a unui lider separatist: „Mulţi pasageri din avionul prăbuşit erau MORŢI de câteva zile!”

Pe fondul doborârii avionului malaezian în estul Ucrainei, informaţiile false din WSJ au suscitat reacţii dintre cele mai diverse. O parte dintre utilizatori s-a declarat extrem de îngrijorată în legătură cu informaţiile privind posibilitatea prăbuşirii avionului preşedintelui Barack Obama în Rusia. Imediat au venit comentarii despre „începerea celui de-al treilea război mondial”, „necesitatea de a-i suna pe cei apropiaţi” şi mărturisiri că „astfel de informaţii sunt şocante”. Alţii dimpotrivă au tratat cu umor „incidentul”, întrebându-se dacă este într-adevăr cazul să se ascundă într-un adăpost nuclear şi dacă Biden chiar ar face faţă unei astfel de situaţii.

Citeşte şi TRAGEDIE UCRAINA. Vicepreşedintele Parlamentului rus, acum o lună: Va fi doborât un avion civil VIDEO