ŞTIREA TA: Strada Amurgului din Popeşti-Leordeni se transformă într-un lac, după ploi

Un cititor ROMÂNIATV.NET povesteşte că a ajuns la capătul răbdării după ce strada Amurgului din oraşul Popeşti Leordeni se înundă de fiecare dată când plouă şi se confruntă şi cu problema câinilor maidanezi agresivi.

03 oct. 2013, 11:04

„Ne-am mutat de ceva ani în oraşul Popeşti Leordeni, undeva pe „faimoasa” (şi parcă blestemata) strada Amurgului. Nu avem asfalt, nu avem canalizare. Avem însă zeci de câini maidanezi bine organizaţi în haine. Iar în urma ploilor din ultimele zile, strada noastră a ajuns un lac„, scrie locuitorul.

Citeşte şi INUNDAŢII în Bucureşti. Apă de jumătate de metru pe o stradă din cartierul Militari

Pentru toţi cei care locuiesc în zonă ieşirea la strada principală, Şoseaua Berceni, reprezintă în fiecare zi o luptă cu apa, noroiul şi câinii.

Cititorul afirmă că a luat legătura cu primarul oraşului, Iacob Petre, pentru a solicita venirea unei maşini care elimină apa din stradă, însă acesta a afirmat că trebuie să mai aştepte.

„L-am sunat pe domnul primar să trimită o vidanjă să tragă apa de pe drumul public măcar, iar el a spus să mai aşteptăm să se mai retragă, că doar nu vrem să rămână în noroi vidanja. Păi, mai bine stăm noi izolaţi, nu? Sunt zeci de copii in zona, Doamne fereste de un incendiu sau urgenta medicala. Nu poate intra nimeni la noi sa ne ajute„, mai explică locuitorul din Popeşti Leordeni.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun? ROMÂNIATV.NET îţi poate difuza ştirea! Trimite materialele la adresa de email [email protected].