ŞTIRILE APOCALIPTICE au invadat din nou internetul: Sfârşitul lumii vine din nou în decembrie. Este vizat şi Bucureştiul

Conspiraționiștii care propovăduiesc sfârșitul lumii lansează o nouă teorie care să bage frica în oameni. Din păcate, originalitatea la acest capitol pare să fie pe sfârșite, având în vedere că în decembrie 2016, Nibiru sau Planeta X, se întoarce în Sistemul Solar și anihilează viața de pe Pământ.

RomaniaTV.net
03 dec. 2016, 14:01
ŞTIRILE APOCALIPTICE au invadat din nou internetul: Sfârşitul lumii vine din nou în decembrie. Este vizat şi Bucureştiul

Primele teorii cu privire la Nibiru au apărut în 1997, pe site-ul ZetaTalk, creat de Nancy Lieder. Aceasta a creat acest site pentru a dezvălui interacțiunile pe care le-a avut cu extratereștri, arată indy100.com, dar aceasta nu este singura ameninţare apocaliptică.  

Totul a ajuns pana in punctul in care adolescentii din SUA au inceput sa se sinucida din cauza Apocalipsei. Acum, pe langa prezicerile facute de mayasi si Nostradamus, o noua serie de profetii completeaza teoriile referitoare la sfarsitul lumii. Evanghelistul crestin indian Sundar Singh, care a trait intre anii 1889 si 1929, a uimit pe toata lumea la acea vreme pentru ca teoriile lui faceau referiri precise chiar la tara noastra.

„In acele timpuri de mari schimbari, un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului”, spunea evanghelistul indian. El a mai sustinut ca Romania va trece prin mai multe faze de transformari si ca va deveni, in cele din urma, un veritabil focar spiritual. Mai mult, el a spus ca Bucurestiul va deveni noul Ierusalim. „Bucurestiul se va transforma intr-un centru esential al acestui foc. Capitala, polul spiritual al planetei, va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 kilometri in diametru si va fi considerata de toate popoarele drept un veritabil Nou Ierusalim pamantesc”, se arata in profetiile lui Sundar Singh.