STRANIERII sunt în formă. Bogdan Stancu şi Radu Ştefan au marcat câte DOUĂ goluri VIDEO

Atacantul român Bogdan Stancu a marcat două goluri pentru Genclerbirligi Ankara, care a terminat nedecis cu Konyaspor, scor 2-2, duminică, pe teren propriu, într-un joc din etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Turciei.

24 feb. 2014, 06:40
STRANIERII sunt în formă. Bogdan Stancu şi Radu Ştefan au marcat câte DOUĂ goluri VIDEO

Bogdan Stancu a ajuns la 11 goluri marcate în campionatul Turciei, el reuşind „dubla” în partida pe care Genclerbirligi a jucat-o acasă, cu Konyaspor, scor 2-2.

Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile reuşite de Aleksandr Hleb (41) şi Gunnar Thorvaldsson (45), dar Stancu a înscris de două ori în repriza secundă, în min. 46 şi 67 (penalty). Stancu are 11 goluri în 21 de partide de campionat.

În alt meci, Trabzonaspor, cu Alexandru Bourceanu integralist, a învins cu 2-1 pe Kayserispor. Oaspeţii au deschis scorul prin Srdjan Mijailovic (39), dar gazdele au întors scorul după pauză, prin Adrian Mierzejewski (49) şi Marc Janko (58).

În clasament, pe primul loc se află Fenerbahce, 47 puncte (21 j), urmată de Galatasaray, 44 p, Beşiktaş, 42 p, Sivasspor, 36 p, Karabukspor, 34 p, Kasimpaşa SK, 33 p, Trabzonspor, 33 p, etc. Genclerbirligi se află pe locul 13, cu 25 p.

În clasamentul golgheterilor, Aatif Chahechouhe (Sivasspor) ocupă primul loc, cu 14 reuşite, urmat de Hugo Almeida (Beşiktaş) şi Burak Yilmaz (Galatasaray), câte 12 goluri, Bogdan Stancu (Genclerbirligi), 11 g, etc.

Vezi şi Bogdan Stancu marchează un gol la două meciuri. A înscris şi împotriva Galatei VIDEO

Şi Ştefan Radu a marcat două goluri pentru Lazio Roma, învingătoare cu scorul de 3-2 pe teren propriu cu Sassuolo, duminică seara, într-o partidă din etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Radu a deschis scorul în min. 36, cu un şut sub bara transversală, la vinclu, tot el închizând tabela în min. 82, cu un şut-centrare la care nu a fost clar nici după reluările TV dacă Antonio Candreva (Lazio) sau Paolo Cannavaro (Sassuolo) au atins balonul. Celălalt gol al echipei capitoline a fost înscris de germanul Miroslav Klose (73), în timp ce pentru oaspeţi au înscris Sergio Floccari (72), fost jucător la Lazio, şi Antonio Floro Flores (78), din lovitură liberă.

Ştefan Radu a jucat tot meciul, primind un cartonaş galben în min. 25. Radu are 14 partide în acest sezon de Serie A şi două goluri marcate.

Rezumatul partidei Genclerbirligi – Konyaspor 2-2