Strigăt disperat al unei mame din Vaslui. Femeia este acuzată de fostul soţ că şi-a răpit copiii

O mamă din Vaslui le cere autorităţilor să fie ajutată să-şi păstreze copiii lângă ea după ce fostul soţ a acuzat-o de răpire internaţională. Aceasta spune că bărbatul, care locuieşte în Portugalia, a semnat ca cei mici să rămână cu ea în România şi nu îşi explică de ce instanţele româneşti au decis acum ca aceştia să plece la el.

18 nov. 2016, 10:41
Strigăt disperat al unei mame din Vaslui. Femeia este acuzată de fostul soţ că şi-a răpit copiii

Mara are 45 de ani şi este profesoară de muzicologie. Acum 3 ani a decis să divorţeze de bărbatul cu care locuia în Portugalia şi cu care a făcut doi copii, Ana de 6 ani şi Ioachim de 3 ani şi jumătate.

Sătulă de comportamentul lui, dar şi de episoadele de agresivitate i-a spus că se întoarce în România cu tot cu copii şi a intentat divorţ. Bărbatul a depus şi el actele în Portugalia, acolo unde locuieşte. I-a spus că vrea să-şi ia şi copiii cu ea iar portughezul, spune femeia, a fost de acord.

Anul acesta în aprilie s-a trezit însă că este acuzată de răpire internaţională de copii. Atât ea cât şi fostul soţ s-au prezentat la proces iar Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis: Ana şi Ioachim trebuie să se întoarcă la tatăl lor în Portugalia.

Femeia a făcut recurs şi speră să-şi păstreze copiii lângă ea.

Citeşte şi Bărbatul care a evadat dintr-o secţie a Spitalului de Psihiatrie Săpoca, găsit mort într-o pădure