STROMSGODSET-STEAUA 0-1. A marcat IANCU

STROMSGODSET-STEAUA 0-1. Steaua s-a impus cu 1-0 în meciul din deplasare cu Stromsgodset, din prima manşă a turului II preliminar din UEFA Champions League. Golul a fost marcat de Iancu, în minutul 49. Partida retur se joacă miercuri, 23 iulie, pe Arena Naţională.

16 iul. 2014, 16:40

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Steaua a jucat primul meci din sezonul 2014-2015 al UEFA Champions League în Norvegia, contra lui Stromsgodset. Partida a fost LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

STROMSGODSET – STEAUA 0-1

End Time FINAL. STROMSGODSET – STEAUA 0-1

90′ Yellow cards cartonaş galben pentru Tănase

90′Substitution schimbare la Steaua. Iese Sănmărtean, intră Vâlceanu

88′ – Arlauskis scoate uluitor de la vinclu mingea trimis de Storflor

86′ Substitution schimbare la Stromsgodset: iese Vilsvik, intră Odegaard

82′ – Chipciu îl dribleaza pe Kwarasey, dar greşeşte finalizarea de la 16 metri

75′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Iancu, intră Filip

69′ Substitution schimbare la Stromsgodset: iese Kastrati, intră Wikheim

64′ Yellow cards cartonaş galben pentru Râpă

61′ Substitution schimbare la Stromsgodset: iese Ogunjimi, intra Sorum

58′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Pîrvulescu, intră Stanciu

55′ – ocazie pentru norvegieni. Hamoud trage de la 11 metri, din unghi, dar Arlauskis respinge în corner

49′ – Goals GOL STEAUA! A marcat IANCU! Lob superb peste portarul advers. STROMSGODSET – STEAUA 0-1!

Start Time A început repriza a doua a meciului Stromsgodset – Steaua

End Time PAUZĂ. STROMSGODSET – STEAUA 0-0

42′ – bună posibilitate pentru Varela

36′ – o nouă ocazie imensă pentru Stromsgodset. Storflor scapă de Latovlevici şi reia cu capul peste poartă, din câţiva metri

31′ – intervenţie fabuloasă a lui Arlauskis la şutul din 10 metri al lui Ogunjimi

29′ – Steaua are un corner, dar Ogunjimi respinge

16′Yellow cards cartonaş galben pentru Chipciu

4′ – Fossum este blocat de Varela în flancul stâng al atacului norvegian

Start Time A început meciul Stromsgodset – Steaua.

STROMSGODSET – STEAUA LIVE VIDEO AICI

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Iată echipele de start:

Stromsgodset: Larsen – Hamoud, Vilsvik, Storbaek, Hoibraaten – Junior, Fossum, Abu, Storflor – Kastrati, Ogunjimi.

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sănmărtean – Pîrvulescu, Chipciu, Tănase – Iancu.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Steaua a început sezonul 2014-2015 cu un nou antrenor principal, Costel Gâlcă, dar a pierdut Supercupa României în faţa celor de la Astra chiar înaintea „dublei” cu Stromsgodset. campioana Norvegiei, Stromsgodset, se află în plin campionat şi ocupă locul 2 după disputarea a 15 partide, la şase puncte în urma liderului Molde. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. STEAUA joacă, miercuri, de la ora 20:30, în deplasare, cu STROMSGODSET, în prima manşă a turului II preliminar al Champions League. STROMSGODSET-STEAUA este transmis de PRO TV şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.

STROMSGODSET-STEAUA. Steaua, la un pas să câştige la MASA VERDE cu Stromsgodset

Ultimul meci jucat de STROMSGODSET înainte de cel cu STEAUA, 1-0 cu Brann Bergen. Stromsgodset s-a impus în faţa lui Brann Bergen după un contraatac. Fotbaliştii lui Brann au pierdut mingea în jumătatea adversă, jucătorii de la Stromsgodset au recuperat-o, au făcut un schimb de pase rapide, iar într-un final a ajuns în careu, de unde Kovacs a înscris singurul gol al partidei. VIDEO AICI>

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Partida dintre Stromsgodset şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 20:30, se va disputa la Drammen, pe Stadionul „Marienlyst”, de 8.100 de locuri, care are gazon sintetic. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. STEAUA joacă, miercuri, de la ora 20:30, în deplasare, cu STROMSGODSET, în prima manşă a turului II preliminar al Champions League. STROMSGODSET-STEAUA este transmis de PRO TV şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Ce crede preşedintele LPF despre „dubla” STROMSGODSET-STEAUA

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a declarat că Steaua nu şi-a găsit încă ritmul înaintea „dublei” cu Stromsgodset, LIVE VIDEO de la ora 20:30.

„După cum am văzut, Steaua se pare că nu şi-a găsit ritmul. A pierdut câţiva jucători, a schimbat antrenorul şi era normal să fie aşa. Dar eu sper să îşi găsească repede cadenţa şi să ia o opţiune pentru calificare în Liga Campionilor”, a spus Gino Iorgulescu. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. STEAUA joacă, miercuri, de la ora 20:30, în deplasare, cu STROMSGODSET, în prima manşă a turului II preliminar al Champions League. STROMSGODSET-STEAUA este transmis de PRO TV şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Ce spune Gâlcă

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Steaua începe o nouă aventură în Eruropa, împotriva celor de la Stromsgodset. Florin Gardoş nu va juca din cauza accidentării, dar Adi Popa e refăcut şi apt de joc. Cea mai mare problemă pentru Steaua pare să fie faptul că va juca meciul cu Stromsgodset pe un teren sintetic.

„Stromsgodset e o echipă cu fotbal foarte ofensiv. Pot să spun că m-au surprins atunci cînd am venit să-i văd. La mijloc au nişte jucători foarte buni. Am văzut că şi fundaşii laterali urcă foarte mult. Nu voi avea emoţii pentru că am văzut că jucătorii s-au antrenat foarte bine. O să fie diferit cu gazonul ăsta. Dar dacă eşti fotbalist joci pe orice suprafaţă.Sper ca la meciul retur să îl am pe Gardoş. Depinde numai de el. Pentru toţi este importan să mergem în grupele Champions League. Ştim cu toţii că am aduce mulţi bani clubului”, a spus Costel Gâlcă înainte de STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.

„Cel mai important este să nu se accidenteze nimeni, pe teren sintetic e mai periculos decât pe cel cu iarbă, dar eu cred că până la urmă valoarea îşi va spune cuvântul”, a spus şi Helmuth Duckadam, preşedintele celor de la Steaua.

Steaua a mai jucat un meci pe teren sintetic, cu Ekranas, din Lituania, când a câştigat cu 2-0.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Teamă în Norvegia

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Stromsgodset se află în plin campionat, dar antrenorul David Nielsen se teme de forţa celor de la Steaua.

„Ne înfruntăm cu o echipă foarte mare, de-abia aşteptăm cele două meciuri. Ştim că o să jucăm cu o echipă foarte bună! E mai experimentată în Europa, noi avem o echipă tânără. Nu putem s-o concurăm pe Steaua la jucători. E imposibil din punctul ăsta de vedere. Sunt mulţi jucători buni, dar Tănase e un jucător special”, a spus Nielsen înainte de STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Echipele probabile

Stromsgodset: Kwarasey – Hamoud, Hoibraten, Saetra, Storbaeck – Fossum, Abu, Santos – Storflor, Kovacs, Kastrati. Antrenor: David Nielsen.

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Filip, Prepeliță – A. Popa, N. Stanciu, Tănase – Chipciu. Antrenor: Costel Gâlcă.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Brigadă din Olanda

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. Partida Stromsgodset – Steaua va fi condus de centralul olandez Serdar Gözübüyük, un arbitru de 28 de ani cu origini turcești. Acesta va fi ajutat de pe margine de secunzii Davie Goossens şi Patrick Langkamp. Rezerva brigăzii olandeze va fi Jeroen Manschot.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV se joacă, miercuri, de la ora 20:30, la Drammen. Returul este programat peste o săptămână la Bucureşti, Arena Națională. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.

STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV. STEAUA joacă, miercuri, de la ora 20:30, în deplasare, cu STROMSGODSET, în prima manşă a turului II preliminar al Champions League. STROMSGODSET-STEAUA este transmis de PRO TV şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STROMSGODSET-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV.