Student la Facultatea de Drept, DISPĂRUT fără urmă de 5 zile. Băiatul de 22 de ani este fiul unui poliţist

Disperare în familia unui poliţist local din Drobeta- Turnu Severin. Băiatul de numai 22 de ani a dispărut fără urmă. Ultima dată acesta a vorbit cu mama sa la telefon joi şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el.

RomaniaTV.net
02 sept. 2014, 06:57
Student la Facultatea de Drept, DISPĂRUT fără urmă de 5 zile. Băiatul de 22 de ani este fiul unui poliţist

Andrei Valentin Drăgoi a plecat de acasă joi după-amiaza. El şi-a sunat mama şi a anunţat-o că se duce la cumpărături în oraş, iar telefonul său va rămâne fără baterie. De atunci, nimeni nu a mai reuşit să ia legătura cu el.

„Am incercat sa-l sun in jur de ora 5 sa ia si paine cand vine acasa si era telefonul inchis si de atunci nu mai stim nimic despre el. Nu lipseste nimic din casa, portofelul cu acte e acasa, hainele tot, nu stim cati bani a luat la el ca noi nu-i numaram dar portofelul este acasa”, spune disperată mama băiatului.

Tatăl lui Andrei este poliţist local şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că a primit ameninţări.

„Ne gandim la orice ca vedeti cum sunt oamenii, eu n-am facut rau la nimeni, mi-am facut munca. Am primit ameninţări, dar demult. Amenintari in privinta mea ca-mi fac, ca ma bat, ca-mi fac rau”, a mărturisit tatăl tânărului.

Pe fir au intrat şi poliţiştii care au demarat o anchetă. „Tanarul disparut a fost dat in urmarire la nivel national. Parintii au postat in fiecare centru comercial fotografii si date de identificare”,  a declarat Roxana Vişan, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Andrei este student la Facultatea de Drept, în Drobeta- Turnu Severin.

Citeşte şi: Bărbat dispărut de TREI ZILE, căutat de zeci de pompieri şi scafandrii