Studente drogate şi bătute într-un club din Anglia, una dintre fete a fost mutilată

Caz şocant în Marea Britanie! Două studente din Constanţa aflate la studii în Anglia au trăit cea mai neagră experienţă a vieţii. Doi bărbaţi le-au pus droguri în pahare şi le-au lovit. Au reuşit să scape din mâinile lor doar pentru că una dintre ele practică un sport de autoapărare.

RomaniaTV.net
13 mai 2017, 11:52
Studente drogate şi bătute într-un club din Anglia, una dintre fete a fost mutilată

Două studente din Constanța, plecate la studii în Southampton (Marea Britanie), au fost agresate de doi români de etnie romă. Bărbaţii au vrut să le drogheze într-un club de noapte din Anglia.

Una dintre fete, care practică un sport de contact, a povestit pe Facebook cum s-a întâmplat și cum s-a trezit pe un pat de spital.

„Aseara, petrecand nespus de bine, am avut imensa placere sa fim placute, eu si Misha de doi minunati tigani, tigani din Romania (da! Is si aici)… dupa ce am lasat bautura nesupravegheata cateva minute pe bar… s-a schimbat situatia, flacaii au hotarat sa ne urmareasca, sa ne traga si sa ne spuna ca noi plecam cu ei in seara asta… Multumesc sportului pe care il practicam ne-(i-)am batut si apoi au fugit (unde era oare securitatea?).. eu am doar maxilarul lovit.. Misha in schimba are fata distrusa nitel si dureri pe peste tot… daca asta nu era destul.. dupa mi s a facut rau, m am rupt de realitate si m am trezit in spital… Super”, a scris Maria Mihaela.