Studentul criminal de la Medicină s-a însurat în puşcărie. Părinţii miresei nu vor să mai audă de fata lor

Sergiu Florea, studentul criminal de la Facultatea de Medicină din Timişoara s-a căsătorit miercuri cu o tânără ucraineancă. Potrivit România TV, de la evenimentul care s-a ţinut în clubul din penitenciar au lipsit părinţii celor doi miri. Fosta iubită a lui Florea, Carmen Şatran, cu care acesta a ucis şi tranşat un bărbat într-un cămin studenţesc, s-a căsătorit în urmă cu trei ani, cu un deţinut condamnat pentru trafic de droguri.

01 apr. 2015, 13:58
Studentul criminal de la Medicină s-a însurat în puşcărie. Părinţii miresei nu vor să mai audă de fata lor

Sergiu Florea a avut parte de momente emoţionante, miercuri, în Penitenciarul din Arad. Studentul închis pentru crimă s-a căsătorit cu o tânără din Arad, originară din Ucraina, în vârstă de 22 de ani. Părinţii nu au fost însă alături de ei. Mireasa a adus prăjituri şi cadouri şi a fost însoţită în penitenciar de un reprezentatnt al unei asociaţii creştine.

Sergiu Florea a cucerit-o pe actuala soţie în urmă cu trei ani, din spatele gratiilor. „M-am speriat foarte tare. Nu mi-am dat seama niciodată că o să întâlnesc pe cineva atât de periculos. De fiecare dată când vorbeam cu el, spuneam că e ultima dată” a povestit Inna Kalioglo, iubita deţinutului.

După ce l-a cunoscut pe Sergiu, tânăra a plecat în Italia în speranţa că-l va uita. Distanţa i-a apropiat însă şi mai tare. Părinţii fetei s-au opus relaţiei, iar acum nici nu vor să mai audă de ea. „Nu îmi pare rău, dar îmi pare rău că nu mă înţeleg părinţii. Acum are cel mai mult nevoie de mine, să îl vizitez, să-i spun o vorbă bună” a mai povestit fata.

Citeşte şi Carmen Bejan, medicinista criminală, trece prin momente grele în închisoare

Sergiu Florea şi Carmen Şatran, iubita lui de atunci, au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare pentru omor după ce au ucis şi au tranşat într-o cameră de cămin un bărbat de etnie romă. Studenta s-a căsătorit şi ea în urmă cu trei ani, tot în penitenciar,cu un deţinut condamnat pentru trafic de droguri.

Citeşte şi Trifu Schrott, bărbatul ucis de Carmen Bejan, plăteşte şi după moarte VIDEO