STUPEFIANT. Copilul „omorât” cu sânge rece şi aruncat într-o râpă ESTE ÎN VIAŢĂ

Detalii incredibile ies la iveală în cazul copilului de zece ani care a fost ucis cu sânge rece la Iaşi. În fotografia dată publicităţii este, de fapt, fratele mai mic al băiatului. Poliţiştii l-au fotografiat pe micuţ din cauză că părinţii nu aveau o fotografie cu copilul dispărut, iar fratele său semăna cu acesta.

15 oct. 2015, 19:10
STUPEFIANT. Copilul „omorât” cu sânge rece şi aruncat într-o râpă ESTE ÎN VIAŢĂ

Pe 9 iunie, mama copilului Alexandru Andrei Agape, în vârstă de zece ani a reclamat la poliţie dispariţia fiului său. Pentru că familia nu avea poze cu copilul dispărut, poliţiştii l-au fotografiat pe un frate al său, care seamănă leit cu cel dispărut, apoi fotografia a fost distribuită în mass-media din toată ţara, scrie ziaruldeiasi.ro

Nu am avut atunci poză cu Alexandru, am găsit mai târziu. Însă poliţiştii aveau nevoie de o poză cu el aşa că s-a decis ca să fie fotografiat fratele său. Este mai mic decât Alexandru, dar seamănă mult”,a spus mama copilului.

Copilul de 10 ani din judeţul Iaşi a fost torturat până la moarte şi aruncat într-o râpă. Trupul micuţului era înfăşurat într-o pătură, legat cu sârmă ghimpată, iar capul îi era acoperit cu o pungă. Vasile Miron este cel suspectat că a ucis cu bestialitate copilul din Iaşi, în urmă cu patru luni.

Citeşte şi CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Iaşi. Un copil de 10 ani, TORTURAT până la moarte: Era legat cu sârmă ghimpată