SUBIECTE CONCURS DIRECTORI. Întrebări halucinante la examen. „Ce are măgarul, copite sau coamă?”

SUBIECTE CONCURS DIRECTORI. Mii de profesori au susţinut proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori în şcoli. După încheierea probei, candidaţii au aşteptat ore în şir în sălile de examen, ca să afle dacă au luat nota de trecere. Profesorii s-au plâns şi de unele întrebări, de-a dreptul uluitoare. După testul scris, candidaţii admişi vor fi programaţi pentru proba de interviu.

13 oct. 2016, 06:12
SUBIECTE CONCURS DIRECTORI. Întrebări halucinante la examen. „Ce are măgarul, copite sau coamă?”

SUBIECTE CONCURS DIRECTORI. Examenul a durat două ore şi a conţinut subiecte tip grilă. Dacă unii candidaţi s-au descurcat, alţii spun că subiectele au fost vagi şi fără aplicabilitate.

Unele subiecte au fost însă de-a dreptul halucinante. Spre exemplu, una dintre întrebări a fost: Ce are măgarul?”, şi avea avea următoarele variante de răspuns: a)grajd, b)copite, c)coadă, d)coamă.

Citeşte şi Ce SUBIECTE s-au dat la testul grilă pentru concursul de directori de şcoli şi care sunt RĂSPUNSURILE corecte

Viitori directori au mai fost întrebaţi şi „Ce au comun ciorapii şi mănușile?” iar variantele de răspuns erau: a) sunt de lână, b) sunt obiecte de îmbrăcăminte, c).sunt perechi ce țin cald.

O altă întrebare a fost: După ce recunoşti o apă că este râu?”, iar variantele de răspuns: a) are peşti, b) are poduri, c) are praguri şi d) este în pantă.

EDU.RO: 83,7%, rata de promovare a probei scrise a concursului pentru directorii de şcoli

Rata de promovare a probei scrise susținute, miercuri, de candidații care au participat la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, este de 83,7%, potrivit datelor furnizate de inspectoratele școlare județene. Detalii, aici.