SUBIECTE FIZICĂ, SUBIECTE PSIHOLOGIE, SUBIECTE FILOSOFIE, edu.ro la BAC 2016. Vezi aici BAREMELE de corectare

SUBIECTE FIZICĂ, SUBIECTE PSIHOLOGIE, SUBIECTE FILOSOFIE, SUBIECTE SIMULARE, SUBIECTE EDU.RO, subiecte bacalauareat, edu.ro, subiecte simulare. Elevii de clasa a XII-a au susţinut, joi, proba la alegere a profilului şi specializării, la una din 10 materii: Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Sociologie, Psihologie, Economie, Logică sau Filosofie.

RomaniaTV.net
10 mart. 2016, 14:11
SUBIECTE FIZICĂ, SUBIECTE PSIHOLOGIE, SUBIECTE FILOSOFIE, edu.ro la BAC 2016. Vezi aici BAREMELE de corectare

SUBIECTE FIZICĂ, SUBIECTE PSIHOLOGIE, SUBIECTE FILOSOFIE, SUBIECTE SIMULARE, SUBIECTE EDU.RO, subiecte bacalauareat, edu.ro, subiecte simulare. Elevii de clasa a XII-a au avut, joi, proba la alegere de la simularea bacalaureatului, aceasta fiind ultima probă din cadrul examenelor scrise, urmând ca rezultatele să fie comunicate pe 18 martie, notele nu se trec în catalog.

  • FIZICĂ

SUBIECTE FIZICĂ – Filiera tehnologică– profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului

BAREME FIZICĂ– Filiera tehnologică– profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului

SUBIECTE FIZICĂ- Filiera teoretică– profilul real, Filiera vocaţională– profilul militar

BAREME FIZICĂ- Filiera teoretică– profilul real, Filiera vocaţională– profilul militar

  • FILOSOFIE

SUBIECTE FILOSOFIE- Profilul umanist din filiera teoretică şi toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia profilului militar.

BAREME FILOSOFIE– Profilul umanist din filiera teoretică şi toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia profilului militar.

  • PSIHOLOGIE

SUBIECTE PSIHOLOGIE– Profilul umanist din filiera teoretică, profilul servicii din filiera tehnologică şi toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia profilului militar

BAREME PSIHOLOGIEProfilul umanist din filiera teoretică, profilul servicii din filiera tehnologică şi toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia profilului militar

Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie, însă notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog.

„Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor”, precizează ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

Astfel, în urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

VEZI AICI: SUBIECTE ECONOMIE SIMULARE BACALAUREAT ŞI BAREMUL DE CORECTARE

VEZI AICI: SUBIECTE GEOGRAFIE SIMULARE BACALAUREAT ŞI BAREMUL DE CORECTARE

VEZI AICI: SUBIECTE BIOLOGIE SIMULARE BACALAUREAT ŞI BAREMUL DE CORECTARE

VEZI AICI: SUBIECTE INFORMATICĂ SIMULARE BACALAUREAT ŞI BAREMUL DE CORECTARE

VEZI AICI: SUBIECTE CHIMIE SIMULARE BACALAUREAT ŞI BAREMUL DE CORECTARE

VEZI AICI: SUBIECTE LOGICĂ SIMULARE BACALAUREAT ŞI BAREMUL DE CORECTARE

Examenul de bacalaureat din 2016 va începe în 13 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, susţinută până în 15 iunie. În perioada 15-17 iunie va avea loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, urmată în 21-24 iunie de proba de evaluare a competenţelor digitale şi în 27 iunie – 1 iulie de proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Probele scrise de la bacalaureat vor fi susţinute în 4 iulie la limba şi literatura română şi în 5 iulie la limba şi literatura maternă. Testarea va continua în 6 iulie cu proba obligatorie a profilului şi în 8 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele vor fi afişate în 12 iulie, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate în 16 iulie.