Sucul care te scapă de grăsimea abdominală

Mai mult ca niciodată, vara îți dorești să ai un abdomen tonifiat și fără pic de grăsime cu care să te mândrești la plajă. Ei bine, află ce alimente trebuie să combini pentru a reuși.

17 iul. 2017, 08:29
Sucul care te scapă de grăsimea abdominală

Căldura și oboseala te fac să uiți de toate, însă acum este momentul ideal să profiți de fructele și legumele de sezon pentru a scăpa de grăsimea abdominală.

Grăsimea este un lucru destul de nociv pentru organismul uman mai ales dacă este localizată la nivelul abdomenului. Aceasta poate avea un aspect destul de inestetic, însă cu puțină ambiție și voință vei scăpa de ea.

Pepenele, secretul unui abdomen frumos

Vedeta principală a sezonului, plin de savoare, aromă și un parfum inconfundabil, destul de sațios și un ajutor de neprețuit în zilele caniculare. Cam așa ar putea fi descris pepenele. Însă beneficiile acestui fruct nu se opresc aici, acesta te poate ajuta să scapi de inestetica grăsime abdominală și asta mai ales datorită unui studiu realizat în anul 2009 de către Journal Of Nutrition care a dezvălui faptul că printre beneficiile sale se regăsește și arginina, un aminoacid care ajuta vizibil la reducerea depozitelor de grăsime și la dezvoltarea masei musculare.

Așa că nu mai aștepta, cumpără un pepene verde și prepară-ți acasă niște cocktail-uri delicioase și sanatoase pe bază de pepene.

Sucul cu pepene verde, ghimbir și lemongrass

Este cunoascut faptul că pepenele are o aromă specială și un gust răcoritor mai ales dacă l-ai ținut în frigider în prealabil. Ghimbir aduce un plus de savoare pepenelui transformând acest cocktail într-un adevărat prieten al siluetei tale.

Tot ce trebuie să faci este să tai cubulețe 2 kilograme de pepene verde și să îl pui în blender. Adaugă 2 linguri de zeamă de lămâie, 2 linguri de lemongrass ras, o linguriță de ghimbir ras, o mână de cuburi de gheață și un vârf de cuțit de sare grunjoasă. Amestecă până obții o pastă și dă-l apoi la frigider pentru 20 de minute.

Poți să îl consumi pe parcursul întregii zile alături de cei dragi.

Combinația de pepene verde cu apă de cocos

Două produse pline de nutrimenți benefici organismului tău. Taie cubulețe 250 de grame de pepene verde , toarnă peste el zeama de la 3 lămâi, 1 linguriță de ghimbir ras, 2 pahare de apă de cocos, 2 pahare de susc de penene verde, câteva frunze de mentă și o mână de cuburi de gheață.

Amestecă-le bine până obții un amestec omogen, menta o poți folosi atât la prepararea sucului sau doar pentru decor în funcție de gusturile tale. Pune cocktailul la frigider și consumă-l pe tot parcursul zilei.

Cocktail de pepene verde cu ananas

Aceste două fructe sunt recunoscute pentru faptul că sunt aromate, hrănitoare și te ajută să combați problemele digestive cât și cele referitoare la surplusul de kilograme.

Pentru acest cocktail este suficient să amesteci 500 de ml de suc proaspăt de ananas făcut în casă cu 800 de ml de suc de pepene verde, 2 linguri de suc de lămâie, o mână de cuburi de gheață și un vârf de cuțit de sare.

Mixează bine aceste ingrediente la blender până obții un amestec omogen, apoi lasă-l la frigider cel puțin 15 minute după care îl poți servi în pahare înalte cu cuburi de gheață și câteva frunze verzi de mentă pentru decor.

Combate cu succes căldura chiar la tine acasă, bucură-te de un moment de răsfăț și de o modalitate simplă de a avea grijă de silueta ta.

Află ce măști faciale poți face cu pepenele roșu AICI