Suferă de CANCER. Fanii sunt în stare de şoc

Chiar și atunci când devii faimos, rămâi totuși un simplu și te confrunți cu aceleași probleme ca toți oamenii, mai ales atunci când vine vorba despre sănătate. Dar atunci când lupți cu o boală serioasă, iar mai apoi îți dedici o parte din timp ajutându-i pe cei care se confruntă cu aceeași problemă, meriți pe deplin statutul de vedetă. Iată mai jos 6 vedete despre care nu ştiai că au boli grave:

RomaniaTV.net
06 iun. 2017, 15:17
Suferă de CANCER. Fanii sunt în stare de şoc

1. Julia Roberts
Actrița se luptă cu boala Werlhof, iar chiar și cea mai mică tăietură îi poate provoca sângerări masive. În ciuda acestui fapt, Julia joacă în filme, primește premii importante și este mama a trei copii. Știind de câtă tărie și de câți bani este nevoie pentru a lupta cu o boală așa de gravă, Julia își face timp pentru a-i ajuta pe cei în nevoie, ea fiind ambasador al bunăvoinței din partea UNICEF.

2. Ben Stiller

Celebrul actor de comedie a suferit o intevenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori, urmară de sedințe de chimioterapie. Potrivit lui Ben, mai întâi a intrat în panică apoi s-a liniștit după ce a aflat că boala era într-o fază incipientă. După ce a revenit la viața normală, Ben Stiller s-a implicat în sprijinirea celor care aveau nevoie de recuperare. El acordă sprijin pentru 25 de organizații, inclusiv Cancer Research Institute și Cancer Patient Support Foundation.

3. Daniel Radcliffe

Îndrăgitul actor din Harry Potter suferă de dispraxie, o boală destul de serioasă care afectează capacitățile de coordonare motrică, dar care poate duce și la deficiențe de vorbire. Experiența pe care a acumulat-o legată de boala de care suferă îi permite să le dea sfaturi celor care suferă de aceeași maladie. Daniel îi încurajează să nu-și piardă încrederea în sine,  pentru că și pentru el încrederea în sine a fost cel mai mare aliat.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro