Suferintă imensă pentru Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca este în continuare o prezenţă vie printre toţi artiştii de vârsta sa. Aceasta nu se dă înlături de la nimic şi recunoaşte că îi place foarte mult să scrie, însă materialele realizate nu pot fi publicate, din lipsa bugetului.

RomaniaTV.net
22 nov. 2014, 06:19
Suferintă imensă pentru Sofia Vicoveanca

Interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca a mărturisit că, deși a scris până acum trei volume de proză și de poezie, este nevoită să nu publice nici o operă. Şi asta, pentru că nu-și permite să distribuie cărțile în librării, deoarece costurile de producţie sunt foarte ridicate. 

Artista a mai afirmat că mai vinde din creaţii doar la unele concerte sau la prieteni.

„Lucrez la o nouă carte de poezii, care va mai dura un pic, dar înainte de a o publica, am de înregistrat mai multe cântece. Până acum am scris trei cărți pe care le-am ilustrat cu desene în creion.

Volumele mele nu se găsesc în librării, ci doar acasă la mine și le prezint când am spectacole de poezi şi cântec. Nu-mi permit o expoziție cu desenele mele, așa cum nu-mi permit nici ca volumele mele să ajungă într-o librărie. Cine vrea să procure cărțile îmi poate scrie pe Facebook, pe pagina Sofia Vicoveanca Oficial”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi  Cel mai NEAŞTEPTAT SELFIE. Sofia Vicoveanca s-a pozat nemachiată pe o plajă