SULEYMAN MAGNIFICUL: Cine este românca din celebrul serial

SULEYMAN MAGNIFICUL: Este un cunoscut model international, a aparut in videoclipul lui Smiley - Dream Gril si a avut deja cateva roluri importante, dar speră să dea lovitura cu celebrul serial SULEYMAN MAGNIFICUL.

RomaniaTV.net
03 mai 2014, 14:56

SULEYMAN MAGNIFICUL: Tatiana Marinescu, s-a nascut la Targoviste, si-a inceput cariera in jurnalism la postul B1, dar a fost descoperita ca model si a lasat in urma presa. Are masuri perfecte – 91-61-91- a aparut in numeroase reclame pentru firme precum L’Oreal, Coca-Cola, Gilette, Blade, pe cele mai importante coperti ale revistelor de moda si frumusetea ei a fost asemanata cu cea a Angelinei Jolie. A defilat pe podiumuri de moda cunoscute, iar in urma cu cativa ani a refuzat 30.000 de dolari pentru ca i s-a parut ca ar fi fost implicata intr-un contract „dubios”.

Pe micile ecrane din Turcia a jucat roluri negative, dar care i-au adus aprecierea regizorilor si producatorilor de film. Astfel, ea a primit un rol in pelicula de succes „Suleyman Magnificul”, care se difuzeaza la Kanal D. Tatiana nu a dezvaluit prea multe despre rolul ei, dar spune ca a vorbeste foarte bine limba turca, locuind la Istambul de multi ani, relateaza realitatea.net. In plus, frumoasa romanca apare si in prezent pe micile ecrane turcesti intr-un rol dintr-un sitcom pentru tineri. 

SULEYMAN MAGNIFICUL: Daca la noi serialul Suleiman Magnificul a ajuns abia la episodul 113, in Turcia, producatorii se pregatesc sa filmeze episoadele 132-133, cele in care sultana Hurrem va muri.

Cum acum rolul sultanei este jucat de o alta actrita, de Vahide Gordum, aceasta se zvoneste ca a contactat-o pe Meryem Uzerli, cea care a jucat rolul sotiei lui Suleyman inca de la inceputul serialului, pentru a juca impreuna rolul.

Asa ca Meryem va filma anumite scene din tinerete, in satul ei natal, in timp ce Vahide isi va aduce aminte anumite pe patul de moarte, de momentele traite inainte de intrarea in palatul sultanului.

Asa cum s-a intamplat in realitate si in film, Hurrem va muri inaintea sultanului Suleyman si inainte sa isi vada fiul pe tron.

Suleyman Magnificul are suces. Actriţa Meryem Uzerli care interpretează pe sultana Hurrem din serialul turcesc „Suleyman Magnificul” a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume.

Acest lucru demonstrează cât de îndrăgită a devenit actriţa odată cu difuzarea serialului „Suleyman Magnificul„, scrie kanald.ro. Fanii şi admiratorii din toată lumea au votat-o intens, astfel încât Meryem Uzerli s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase femei din lume.

Pe locul întâi a fost votată superba actriţă Monica Belluci, urmată apoi de modelul Kate UptonAngelina Jolie, actriţa de la Bollywood Aishawarya Rai, iar pe locul 5 s-a clasat modelul Irina Shayk.

Astfle, Meryem Uzerly i-a luat faţa lui Charlize Theron care s-a clasat pe locul 7, dar şi Rihannei, locul 8.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Cinci greşeli istorice în serial


SULEYMAN MAGNIFICUL şi-a petrecut 30 de ani din viaţă în şaua calului, nu în palate, aşa cum ne este arătat la televizor. Îi blestem şi îi condamn pe realizatorii acestui serial şi pe proprietarii acestui post de televiziune, care se joacă cu valorile poporului. Ei trebuie să primească o lecţie
”, a spus premierul la aflarea că există un serial despre marele sultan.

Istoricul de profesie Paraschiva Victoria Batariuc, în calitate de doctor în istorie medievală, a enumerat pentru historia.ro o parte din inadvertenţele legate de SULEYMAN MAGNIFICUL: 

1.inexistenţa tehnicii faţetării inelelor în secolul al XVI-lea; 

2.caftanul lui Suleyman nu este adecvat epocii; 

3.femeile nu se îmbrăcau după moda veneţiană, deosebit de permisivă în serial faţă de rigorile islamice ale epocii; 

4.Ludovic al II-lea, rege al Ungariei, nu este prezentat ca un tânăr conducător cu părul blond, ci precum un bărbat între două vârste;

5.ardeiul nu fusese încă adus în Imperiul Otoman din America. 

Doamna Batariuc consideră serialul mai degrabă „umoristic” decât istoric, iar imaginea idealizată a sultanului nu ar trebui glorificată de români, având în vedere prejudiciile aduse de către acesta statului medieval Moldova.

Conform producătorilor serialului SULEYMAN MAGNIFICUL, s-a urmărit respectarea adevărului istoric și a decorurilor, dar și a personalității sultanului.