SULEYMAN MAGNIFICUL, veste bună pentru fani: Hurrem se intoarce! Va fi din nou sultană!

SULEYMAN MAGNIFICUL. Bucurie mare pentru fanii actritei Meryem Uzerli, interpreta nabadaioasei Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”. Vedeta, care a renuntat la rolul de sultana, din pricina epuizarii, dar si a problemelor amoroase (n.r. Meryem a fost la un pas sa se sinucida dupa ce fostul iubit, Can Ates, i-a cerut sa avorteze), revine pe micile ecrane.

24 dec. 2013, 14:07

SULEYMAN MAGNIFICUL. Si nu oricum, ci tot intr-o productie a celor de TIMS, taticii lui “Suleyman Magnificul”, semn ca actritei nu i se poarta pica pentru “dezertarea” din primavara. Este vorba tot despre un serial istoric, in care Meryem va juca un rol ce i se potriveste manusa, respectiv cel de sultana. De data aceasta, Uzerli o va interperta pe Kosem (1589-1651), una dintre cele mai puternice femei din Imperiul Otoman, favorita a sultanului Ahmed Intaiul si mama a doi sultani, Murad al IV-lea (1623-1640) si Ibrahim I-ul (1640-1648), scrie enational.ro.

In calitate de regentă si de mama de sultan timp de 25 de ani, ea s-a afirmat drept una din figurile de prim plan pe timpul Sultanatului femeilor. Renumita pentru actiunile caritabile si faptul ca isi elibera sclavii dupa trei ani de serviciu, Kosem si-a castigat un loc de seama in inimile turcilor. La moartea ei, locuitorii Constantinopolului au tinut doliu timp de trei zile. Filmarile pentru „Sultana Kosem” vor incepe in mai sau iunie 2014. Pana atunci, actrita Meryem Uzerli, insarcinata in luna a saptea, asteapta cuminte venirea pe lume a primului sau copil, pe care si-a propus sa il creasca de una singura, fara ajutorul fostului iubit, Can Ates, care oricum nu pare interesat de faptul ca va deveni tata.