SULEYMAN MAGNIFICUL. Veşti bune pentru Sultana Hurrem. Când se reia serialul

SULEYMAN MAGNIFICUL. Actrita Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul”,  a ramas tablou dupa ce a aflat ce are de gand sa faca fostul ei iubit, afaceristul Can Ates.

28 ian. 2014, 21:43

SULEYMAN MAGNIFICUL. Omul de afaceri Can Ates, barbatul care inselat-o pe Meryem cu cine i-a iesit in cale,  a parasit-o dupa ce aceasta a ramas insarcinata, apoi a conditionat impacarea de lepadarea copilului, pare cuprins de remuscari. Dupa o tacere de cateva luni, Ates a contactat-o pe „sultana Hurrem” si a implorat-o sa il lase sa participe la nasterea fetitei lor, eveniment care va avea loc in zilele urmatoare. „Sunt constient ca am o responsabilitate fata de copilul acesta”, a jucat Can rolul barbatului preocupat de soarta fetitei lui. Gurile rele spun, insa, ca aceasta schimbare de atitudine a barbatului care a facut-o praf pe Meryem, determinand-o sa paraseasca distributia serialului „Suleyman Magnificul”, nu ar fi sincera. Ates ar fi fost impins de la spate sa faca acest pas de catre rudele lui, care il condamna pentru marlania de care a dat dovada fata de Meryem Uzerli.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Meryem Uzerli a vrut să se sinucidă

Meryem Uzerli se pregateste sa devina mamica. Daca pana acum a evitat sa faca public sexul bebelusului, s-a aflat totusi ca actrita din Turcia va avea o fetita. Ramasa singura dupa ce iubitul a parasit-o pentru ca a refuzat sa faca avort, „sultana Hurrem” nu se plange. Vrea sa isi duca sarcina la bun sfarsit, sa nasca si sa isi creasca linistita copilul.

Meryem a trecut printr-o perioada extrem de dificila din cauza iubitului ei, Can Ates cand a parasit-o tocmai cand a aflat ca actrita a ramas insarcinata. El ar fi spus ca are deja doi copii si nu si-l mai doreste si pe al treilea. De atunci, Meryem a trecut prin clipe de cosmar incat roscata a vrut sa se sinucida, mai exact sa se arunce de la balconul camerei de hotel. Cu ajutorul familiei si al prietenilor, actrita a depasit situatia si acum va fi o mamica fericita a unei fetite.

 

SULEYMAN MAGNIFICUL, mină de aur. Burak Ozcivit, actorul dupa care suspina  mai mult sau mai putin zgomotos fanele serialului “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, e un tip curajos si cu inima buna. Avand in minte aceste calitati ale celui care ii da viata boierului Malkocoglu, bosii de la Pepsi au venit cu ideea pe a-l distribui pe artist in  cea mai recenta reclama a binecunoscutei bauturi racoritoare. Scenariul a fost simplu: iarna grea, omatul mare, iar frumosul Burak salveaza de la moarte un caprior ranit, pe care il cara in spate kilometri intregi prin zapada. Ba, pentru a se asigura ca animalul nu va muri de frig, actorul ii da si haina de pe el.

Ajuns, intr-unul final, alaturi de prietenii cu care era in vacanta, Burak este rasplatit, de o tanara admiratoare, cu o privire galesa, pentru ca in secunda urmatoare sa fie lasat si fara camasa care ar fi trebuit sa il apere de frig. Si, nu-i vorba, la filmari, “Malkocoglu” a indurat in frig cumplit. Pentru ca reclama sa iasa ca la carte, actorul a tras dubla dupa dubla, timp de 16 ore, in conditiile in care afara erau -15 grade Celsius. Efortul lui Burak nu a fost, insa, in van., la final, starul fiind rasplatit cu un milion de dolari.

“Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” revine la Kanal D din 11 februarie

SULEYMAN MAGNIFICUL. Intrigile continua la Palatul Sultanului, noile episoade ale celui de-al treilea sezon al serialului vor tine cu sufletul la gura milioane de romani prin rasturnari de situatie dramatice si personaje puternic conturate. Noi atentate la viata Sultanei Hurrem (Meryem Uzerly), secrete uluitoare descoperite in ultimul moment de aceasta si relatia dificila dintre surorile lui Suleyman (Halit Ergenc), Sultana Sah (Deniz Cakir) si Hatice (Selma Ergec), reprezinta doar cateva dintre ingredientele care le vor intretine curiozitatea telespectatorilor.Nu ratati continuarea serialului – fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, din 11 februarie.